2777
2789

شاید تو بخش اسپم و هرزنامه اومده

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی به ایمیل ارسال میشه؟ شاید اکانتت جای دیگه بازه و میره توی اون.

اگه نه ببین توی اسپمهات نیست؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه نیومده

یه چند بار امتحان کن . چون بعضی وقتها دیر ارسال میشه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
اسپمهات چیه 

یه لیست هست(احتمالا سمت چپ) نوشته

inbox

sent

spam

...

اگه فارسی باشه نوشته هرزنامه. روی اون کلیک کن.

برای رفرش کردن هم توی ویندوز راست کلیک و گزینه رفرش رو بزن و توی گوشی صفحه رو کامل پایین بکش تا دوباره بارگذاری شه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هزار باره امتحان میکنم . اصلا چکار کنم کد تلگرام نره واسه ایمیلم پیامک بیاد

بخدا نمی‌دونم . گزینه ای چیزی نداره که مثلاً پیامک رو انتخاب کنی جا ایمیل؟