2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 270 پست
از فک و خیال زیاد خوابم نمیبره دلم میخواد بمیرم

خدا نکنه قشنگم.چیشده؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا بعدم بچه مدرسه ی دارم صبح خوابم ببره دیگه نمتونم بیدارشم حامل هم هستم عزیت میشم،😔

وای چه شرایط سختی داری عزیزم

کتابی چیزی نداری بخونی؟

یا آهنگای آروم گوش بدی خوابت ببره؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

شما به من یاد بده که جز گریه هیچ کاری بلد نیستم😅

من اولای دوستیمون با دوزپسرم که الان شوهرمه سرد شده بودیم دو سه روز بعد دعوا

تو چص بودیم حوصلم سر رفت

به دوستم گفتم من آنلاین نمیشم تا این نیاد سراغم🤣تو برو کک بنداز تو تمبونش

اونم رف بهش گف چه نشستی که دوزدخترت از دیروز گم شده مامانشم نمیدونه کجاس

اونم فک کرد جدی جدی من بلایی سرم اومده

اما جای این که زنگ و..... بزنه بهم پاشد اومد دانشگاه بدو بدو

بعد دید من خوش و خرم دارم از بغل خیابون میرم با یه آب انار تو دستم😐😐😐

خلاصه یخمون وا شد

دفعه بعدی هم دعوامون شد خودمو زدم به سرطان🤣

دفعه بعدیش به خونریزی

اما خب بهترین ایده گم شدنه

چون میترسه فک می کنه واقعا بلایی سرت اومده

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚//مجددا تاکید میکنم،منو ریپ نزن مردک چند نطفه ای مجهول پدر

چند وقتیه شبا همش به مرگ فکر میکنم چون تنها زندگی میکنم خیلی میترسم....چشمام قرمز شده از بی خوابی و ...

عزیزم هر کسی ممکنه یه ترسایی داشته باشه.حالا یا منطقی،یا غیر منطقی.

ولی این نوع ترس،ترس غیر منطقیه بنظرم.

هر کدوممون یه موقعی ممکنه این اتفاق برامون بیوفته و برای همیشه چشمامونو ببندیم ولی تا اون موقع نباید با احساساتی مثل ترس و... زندگیمونو خراب کنیم.

اگه میتونی چند شب یکیو بیار پیشت بخوابه.

بعدش کم کم عادت کن تیوی و... رو خاموش کنی.میتونی از کم کردن صدا شروع کنی.

چیزای ترسناکم نخون و نبین.قبل از خواب کتاب بخون یا فیلمای خوب ببین که ذهنت مشغول اونا شه.

دیروز فهمیدم شوهرم سرطان داره دو ساعت بیشتر نتونستم بخوابم

چقد ناراحت شدم براتون🥺

امیدوارم حالشون زود زود خوب بشه.حتما بهم خبر بده عزیزکم❤️

هیچی ندارم تو خونه به جز استامینوفن و قرص جلوگیری از بارداری🤣

وای🤣

گریه نداره وقتی خودم همه چیزو خراب کردم؟

باهاش حرف زدی و گفتی میدونی اشتباه کردی؟

دو روزه صداشو نشنیدم بهش گفتم زنگ بزنم حرف بزنیم گفت بزار فردا😐حالم بهم خورد از خودم ک خودمو کوچیک ...

سخت نگیر به خودت

اینکه آدم احساسشو بگه که بد نیست

ریاکشن اون بد بود

عزیزم هر کسی ممکنه یه ترسایی داشته باشه.حالا یا منطقی،یا غیر منطقی. ولی این نوع ترس،ترس غیر منطقیه ...

از متن و فیلم های ترسناک خیلی وقته فاصله گرفتم...مدت زیادی هم به قول شما تنها نموندم ولی از سرم نیوفتاد‌...شبانه روز ترس از مرگ دارم..مخصوصا شبا که هوا تاریکه و کل شهر ساکت و همه خوابن

امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد