hope_hope مدیر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 عنوان چرا بیدارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 270 پست . چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰 1402/07/11 | 04:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 45792 گریه نداره وقتی خودم همه چیزو خراب کردم؟ بابا کلی راه واسه برگردوندن دوزپسر هس با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚
kitsilano عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 227 وای عزیزم به چیزی فکر نکن منم تو خونه تنها که میشم اینجوری میشم خیییلی بده...تنظیم خوابم بهم ریختهخودمم ناراحتم ازین وضع امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد
jelly_jelly عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 2069 بابا کلی راه واسه برگردوندن دوزپسر هس شما به من یاد بده که جز گریه هیچ کاری بلد نیستم😅
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 ازخواب بیدارشدم نمیدونم چرا😐 اینکه همسرمم محکم بهم خورد بی تاثیر نیست😂 الانم از پادرد و فکر و خی ... عزیزم😁سخته چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 معدم خیلیی اذیت میکنه قرص اینا نداری؟دکتر نرفتی؟ چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
baran۷۳۵ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 تو تاپیکت بودم دیدم🤣 قیافتو دید یا از رو موضوع تاپیکت گفت؟ قیافه💔 لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
im_zahraw عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 704 خیییلی بده...تنظیم خوابم بهم ریخته خودمم ناراحتم ازین وضع تونستی پیس روان شناسی چیزی بروچند سالته
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 نمیدونم چرا خیلی کم حوصله وعصبی شدم شبا خوابم نمیبره سخته اینجوری.یکم برای خودت وقت بزار و رو خودت کار کن.بعضی وقتا آدم نیاز به توجه بیشتری از سمت خودش داره. چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
kitsilano عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 227 خیییلی بده...تنظیم خوابم بهم ریخته خودمم ناراحتم ازین وضع بعد توهم های عجیب هم میزنم....مثلا همین الان سگ ها و گربه ها همزمان شروع کردن سروصدا کردن...من توهم میزنم اینا یه خبری میخان بدن ک خودم هنو نمیدونم امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد
marzieh1381 عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 2391 عزیزم😁 سخته اره🥲ماه های اخر اصلا نمیگذرهاین فکر زایمانم از کلم بیرون نمیره🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ کاربری دست دونفر 🤷🏻♀️ باتجکر🫡
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 دارم چاق میشم دیگه همش فکم میجنبه 🤕 اوواحتمالا اولش سخته غذاتو کم کنی ولی عادت میکنی کم کم چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
my_asali عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3285 اسی خودت چرابیداری؟منم یطرف سرم ریزش داشت موکاشتم اذیتم نمیتونم بخابم سرمم ورم کرده وتهوع دارم ازبس بیحسی زدن بهم چن شبه خاب ندارم
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 هم از شبا میترسم هم اینکه فکر و خیال چرا ترس؟ چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
ماهیلار عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1029 قرص اینا نداری؟ دکتر نرفتی؟ قرص خوردم تاثیر نداشته فعلا غذای تند خوردم سنگین بود واسممعده من کلا حساسه همیشه همینه با رعایت کردن باید درمان کنی😂