2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 270 پست
گریه نداره وقتی خودم همه چیزو خراب کردم؟

بابا کلی راه واسه برگردوندن دوزپسر هس

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

وای عزیزم به چیزی فکر نکن منم تو خونه تنها که میشم اینجوری میشم

خیییلی بده...تنظیم خوابم بهم ریخته

خودمم ناراحتم ازین وضع

امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازخواب بیدارشدم نمیدونم چرا😐 اینکه همسرمم محکم بهم خورد بی تاثیر نیست😂 الانم از پادرد و فکر و خی ...

عزیزم😁

سخته

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

معدم خیلیی اذیت میکنه

قرص اینا نداری؟

دکتر نرفتی؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

نمیدونم چرا خیلی کم حوصله وعصبی شدم  شبا خوابم نمیبره

سخته اینجوری.یکم برای خودت وقت بزار و رو خودت کار کن.بعضی وقتا آدم نیاز به توجه بیشتری از سمت خودش داره.

خیییلی بده...تنظیم خوابم بهم ریخته خودمم ناراحتم ازین وضع

بعد توهم های عجیب هم میزنم....مثلا همین الان سگ ها و گربه ها همزمان شروع کردن سروصدا کردن...من توهم میزنم اینا یه خبری میخان بدن ک خودم هنو نمیدونم

امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد
دارم چاق میشم دیگه همش فکم می‌جنبه 🤕

اوو

احتمالا اولش سخته غذاتو کم کنی ولی عادت میکنی کم کم

هم از شبا میترسم هم اینکه فکر و خیال

چرا ترس؟