2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 270 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیافه💔

شاید شوخی کرده.سخت نگیر عزیزم.

هر کسی یه نظری میده.مهم خودتی و باورای خودت نسبت به خودت.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

خدا نکنه قشنگم.چیشده؟

دماغمو عمل کردم کلی پول دادم احساس میکنم خوب نشده

یکی دیگه هم اینکه دوستم احساس میکنم بهم نارو زده

اونقدر از دوست وآشنا نارو خوردم دیگه خسته شدم

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز غم نادیدن تو بار گران است هنوز

قیافه💔

البته من عکستو ندیدم.فکر کردم از روی تاپیکت گفته.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

تنهام خابم نمیره .حالم یک جوریه

چرا عزیزم

اره🥲 ماه های اخر اصلا نمیگذره این فکر زایمانم از کلم بیرون نمیره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

عزیزمم🥺❤️نی نی میاد همه اینا یادت میره و یه عروسک خوشگل و سالمو تو بغلت میگیری به امید خدا.

اسی خودت چرابیداری؟ منم یطرف سرم ریزش داشت موکاشتم اذیتم نمیتونم بخابم سرمم ورم کرده وتهوع دارم ازب ...

من امشب خوابم نمیبره اصلا

فردام کلی کار دارما

اوه پس شرایط سختی داری.امیدوارم زودتر خوب شی.

مبارکه راستی❤️😍

عزیزمم🥺❤️نی نی میاد همه اینا یادت میره و یه عروسک خوشگل و سالمو تو بغلت میگیری به امید خدا.

مرسی گلم

واسم دعا کنین سزارین بشم 🥺خیلی میترسم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

قرص خوردم تاثیر نداشته فعلا  غذای تند خوردم سنگین بود واسم معده من کلا حساسه همیشه همینه  ...

اوه پس مواظب باش👀

عزیزم هر کسی ممکنه یه ترسایی داشته باشه.حالا یا منطقی،یا غیر منطقی. ولی این نوع ترس،ترس غیر منطقیه ...

منم چهارماهه زایمان کردم دقیقا همینطوریم همش به مرگ فک میکنم اصلا به چیزای ترسناک ربط نداره حتی اینطور بگم همش فک میکنم اگه یه خوشی بهم برسه بعدش یکیمون میمیره مثلا دیروز رفتیم ماشینمون رو تحویل بگیریم همش فکر من این بود ماشینو‌تحویل بگیریم تصادف میکنیم میمیریم چند بار هم به شوهرم گفتم اینطورم میگه دیوونه ای 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰