2777
2789
عنوان

دیگه چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 90 پست
آره واقعا.ولی همیشه خیلی سخت میگیرم موقع انتخاب عکس. کلا بدعکسم🤣

خخخ عزیزم مطمئنم خیلیم قشنگی . 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
حتما دوباره شروع میکنم عزیزم . کتاب های روانشناسی بیشتر میخونم . شما چی؟

خیلی خوبه☺️❤️ 

فیلد روانشناسی رو خیلی دوستدارم😍مثل کتاب پنج صبحی ها، اما فیلدی ک خیلی بیشتر میخونم رمان هستش مثل جز از کل، دختری که ماه را نوشید، صد سال تنهایی، عشق سالهای وبا و ... 

دلم میخواد مغازه خودکشی و کتابخانه نیمه شب رو زودتر بخونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از یه آدم  یه غریبه 🙂

غریبه کم کم فراموش میشه 

از دل برود هر آنکه از دیده برفت 

مگ نشنیدی ؟واسه من ک شب و روز جلو چشممه چی بگم .؟

غریبه کم کم فراموش میشه  از دل برود هر آنکه از دیده برفت  مگ نشنیدی ؟واسه من ک شب و روز ...

شنیدم ولی بنظرم فراموشی نیست عادت کردنه 

ادما به همه چیز عادت میکنن به بودن به نبودن 

ولی یه سری سوالا هست تا ابد جوابی واسشون پیدا نمیکنی و اینه که دردناکه 

مشکلشون چیه؟

خخخ عزیزم مطمئنم خیلیم قشنگی . 

مهربووون🥺😍

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

خیلی خوبه☺️❤️   فیلد روانشناسی رو خیلی دوستدارم😍مثل کتاب پنج صبحی ها، اما فیلدی ک خیلی ب ...

من کتاب نیمه تاریک وجود خیلی خیلی رو زندگیم اثررگذاشت. قانون توانگری و کلا کتاب های کاترین پاندر رو خیلی دوست دارم رمان ی دونه زنان کوچک رو خوندم بقیش یادم نیست آها کیمیاگر هم خوندم . کتاب خانه نیمه شب هم خیلی تعریفش رو شنیدم. از کجا کتاب میخری؟من ی پیج دارم تو اینستا همه کتاب هاش اکثرا با ۵۰ درصد تخفیف میزارع کیفیتش هم عالیه خواستی بگو بهت بدم 

شنیدم ولی بنظرم فراموشی نیست عادت کردنه  ادما به همه چیز عادت میکنن به بودن به نبودن  ول ...

جوابی پیدا نمیکنی چون حق خودت نمیدونستی این همه بدی رو . همین . من اینجوری ام ک هر چی فکر میکنم نمی‌دونم کجا چیکار کردم ک این طوری شد .فراموشی برای من هیچوقت نیست عادت هم بکنم بازم دردش همیشه باهامه .

من کتاب نیمه تاریک وجود خیلی خیلی رو زندگیم اثررگذاشت. قانون توانگری و کلا کتاب های کاترین پاندر رو ...

نیمه تاریک وجود چقد اسمش آشناست برام 

پس حتما میخونم این کتابو 

و ارع کیمیاگر هم خوندم اما راستش تو ذوق زد😅 چون من تعریفشو خیلی شنیده بودم و میگفتن آخرش ک میخونی یه خلسه ای ب وجود میاد اما نمیدونم مشکل از درک من بود یا واقعا پایان داستان عجیب و خاص نبود (اما بعضی از جملاتش واقعا زیبا بود) 

از فروشگاه کتاب میخرم 

آره لطفا ممنون میشم معرفی کنین😍

نیمه تاریک وجود چقد اسمش آشناست برام  پس حتما میخونم این کتابو  و ارع کیمیاگر هم خوندم ا ...

اره راستش منم اونقدر ک تعریف میکردن ب نظرم نبود ولی در کل داستانشو خیلی دوست داشتم .شازده کوچولو هم قشنگه خیلی مفهومی ‌‌. اره عزیزم حتما بخوتش و تمرین های اخراشو انجام بده خیلی خیلی خوبه . من کتاب چهار اثر از فلورانس زیاد ب دلم ننشست .اسم پیجش milanketab, گلم  

درسته حرفات  چرا چرا چرا  مغزم داره درد میکشه

خودتو اذیت نکن گلم حواس خودتو پرت کن لازم نیست دائم ب چیزایی ک ازارت میدن فکررکنی 

اره راستش منم اونقدر ک تعریف میکردن ب نظرم نبود ولی در کل داستانشو خیلی دوست داشتم .شازده کوچولو هم ...

ارع منم همین حسو‌ داشتم .. 

وای شازده کوچولو اولین کتابی بود ک خوندم😂😍 

چشم حتما 

خیلی ممنونم🥰❤️

خودتو اذیت نکن گلم حواس خودتو پرت کن لازم نیست دائم ب چیزایی ک ازارت میدن فکررکنی 

چطور اخه 

نمیتونم 

فقط وقتایی که نماز بخونم ارومم همین 

خیلی از این دنیای کثیف و ادمای کثیف ترش بدم میاد 

نمیخام باشم اینجا

ارع منم همین حسو‌ داشتم ..  وای شازده کوچولو اولین کتابی بود ک خوندم😂😍  چشم حتما  ...

فداتشم عزیزممم. همیشه موفق باشی دختر کتاب خون ♥️✨