2777
2789
عنوان

دیگه چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 90 پست

هنوز دارم فکر میکنم عکسی که گرفتم خوبه یا بد.و بقیه عکسامو نگاه میکنم.درگیرم درگیر

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه کار اداری داشته باشم نه ۸ تا ۹ بیدار میشم نداشته باشم اره ۱۱ و ۱۲

عه پس شاغلی . موفق باشی عزیزم 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
هنوز دارم فکر میکنم عکسی که گرفتم خوبه یا بد.و بقیه عکسامو نگاه میکنم.درگیرم درگیر

عکس برای چی؟جایی میخای بزاری ؟ آتلیه رفتی ؟

عکس برای چی؟جایی میخای بزاری ؟ آتلیه رفتی ؟

نه بابا خودم گرفتم.خیلی یهویی.شاید بخوام بزارم تو پروفایلم.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

منم میتونم برم اتاق اما برقش چند روزه سوخته 🥲آفرین دختر کتاب خون منم عاشق کتابم ی عالمه دارم از وقت ...

عع حیف🙁 دقیقا منم خیلی دوستدارم بتونم بیشتر کتاب بخونم و کلی کتاب تو ذهنم هست که بخرم ولی اول باید کتابهایی ک دارمو تموم کنم اما خب از طرفی خستگی دانشگاه و سرکار و کلاس و اینا دیگه حوصله نمیزاره برام جدیدا دوباره شروع کردم ب کتاب خوندن بنظرم شماهم شروع کنین حتی روزی یک صفحه. 

نه بابا خودم گرفتم.خیلی یهویی.شاید بخوام بزارم تو پروفایلم.

برای عکس پروفایل آنقدر سخت نگیر عزیزم 

عع حیف🙁 دقیقا منم خیلی دوستدارم بتونم بیشتر کتاب بخونم و کلی کتاب تو ذهنم هست که بخرم ولی اول باید ...

حتما دوباره شروع میکنم عزیزم . کتاب های روانشناسی بیشتر میخونم . شما چی؟

برای عکس پروفایل آنقدر سخت نگیر عزیزم 

آره واقعا.ولی همیشه خیلی سخت میگیرم موقع انتخاب عکس.

کلا بدعکسم🤣