2777
2789
عنوان

دردو دل یک چاق😔

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست
کنارش مشاوره شناخت درمانی هم رفتم ...ولی چیزی که باعث شد به خودم بیام و خودم تلاشم رو بیشتر کنم جهت ...

خداروشکر که بهتر شدین، من حال روحیم شدیدا بده و به شدت استرس دارم اما پیش مشاور و روانپزشک نرفتم،با هیچ چیزی دیگه شاد نمیشم، حتی فکر خودکشی هم بودم دلم میخواد حداقل مغزم کار نمی‌کرد و چیزی از دنیا نمیفهمیدم

خداروشکر که بهتر شدین، من حال روحیم شدیدا بده و به شدت استرس دارم اما پیش مشاور و روانپزشک نرفتم،با ...

ببین عزیز! من شنیدم که افکار مربوط به خودکشی دست فرد بیمار نیست و حاصل و فعل و انفعالات مغزه... لطفاً پیش بهترین روانپزشکی که می‌شناسی برو ...و درمان دارویی رو جدی بگیر که واقعا کمک کننده است ...فقط با روانپزشک صحبت کن که داروهای قوی بهت نده ...ورزش فوق العاده کمک کننده است ...شما هم همینطور ...و صد البته سحر خیزی چون جلوی ترشح هورمون کورتیزول رو که باعث تشدید افسردگی هست میگیره ...همیشه قبل از طلوع آفتاب باید بیدار باشی ... لطفاً به تغذیه هم توجه کنید و غذاهای با طبع سرد نخورید مثلا خیلی ترشیجات نخورید ...مثلا گاهی اوقات شربت زعفران بخورین چون گرماش سریع به قلب میرسه و باعث شادی میشه ، البته در خوردنش افراط نکنید ...شنیدن صداهای طبیعت و زمزمه آب روان به شما فوق العاده کمک خواهد کرد ...این هم از تجربیات من ...

براتون آرزوی سلامتی و شادابی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که بهتر شدین، من حال روحیم شدیدا بده و به شدت استرس دارم اما پیش مشاور و روانپزشک نرفتم،با ...

یه جا نوشتم شما هم همینطور ...منظورم شنا هست ...چون آب جاذب انرژی های منفیه برای همین میگن شنا خوبه

ببین عزیز! من شنیدم که افکار مربوط به خودکشی دست فرد بیمار نیست و حاصل و فعل و انفعالات مغزه... لطفا ...

ممنون ، آره واقعا دست خودم نیست،قصد دارم برم اما فکر می‌کنم بهتر نمیشم چون اتفاقی که تو زندگیم نمیفته منظورم اینه که رفتن پیش روانپزشک باعث نمیشه زندگیم تغییر کنه،شب درست نمیتونم بخوام که بخوام زود بیدار بشم، کلا ریتم خوابم بهم ریخته مثلا امشب ساعت ده و نیم خوابیدم ساعت یک بیدار شدم، کلا زمان خواب مشخصی ندارم

ممنون از شما لطف کردین