2777
2789
عنوان

دردو دل یک چاق😔

557 بازدید | 48 پست

چند روز پیش یه تاپیک میخوندم یه نفر از چاقی همسرش گله داشت یکی اومده بود گفت آدم چاق مثل یه بشکه گوهه

یکی میگه حداقل ۱۵_۲۰کیلو اضافه وزن داری

یکی میگه نون و برنجو ماکارونی و سیب زمینی نخور

یکی میگه من از چاقا بدم میاد احساس میکنم همشون کثیفن و بو میدن

یکی میشینه وزن متناسب با قدت رو برات محاسبه میکنه(انگار ما‌خودمون حالیمون‌نیست)

یکی میگه مثل گاو گوشتی هستی

تو رو خدا مراقب حرفایی که میزنید باشید دل نشکنید 

شاید شما نمیدونید اما اون آدم چاق مجبور بوده دارو مصرف کنه و چاق شده شاید تیروئیدش مشکل داره،شاید مدام استرس  و تنش داره و اعصابش آروم نیست

شاید شما نتونید درک کنید ، من هروقت غذا میخورم زهرمارم میشه هیچ غذایی بهم مزه نمیده همش درحال حساب کتاب کردن کالریام

خلاصه ما چاقا به قدر کافی از چاق بودنمون رنج میبریم شما دیگه نمک روی زخم ما نپاشید

تو رو خدا به ما چاقا چیزی نگید ما به اندازه خودمون غصه داریم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم.چقد ناراحت شدم برای حسی که داری.

آدما یه سری حرفایی میزنن که خودشون یادشون میره زود ولی اثرش شاید تا سالها رو یه نفر بمونه.

شما مشکلی نداری چون اضافه وزن داری.

چیزی نیست که ازش متنفر باشی(البته تو اکثر مواقع چیزیم نیست که دوسش داشته باشی)

ولی مهم ترین چیز اینه که تو هر حالتی که هستی،خودتو دوست داشته باشی و بعد برای تغییر(اگر میخوای) تلاش کنی.

آدما تو هر حالتی زیبان اگه اعتماد به نفس داشته باشن و خودشونو دوست داشته باشن.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

میشه قد و وزنت بگی

الان دوست پ.سر من قدش ۱۷۵ وزنش ۹۷ چقدرم ک تز خودش راضیه🤣🤣🤣🤣 منم بهش همش میگم توپولی مهربونم

نظرات دیگران بیانگر شخصیت اوناس عزیزم چرا ناراحت میشی زندگیتو بکن منم لاغرم خیلیا بهم گفتن چهارتا استخونی ی روکش منم باهاشون خندیدم باحال گفته بود😂😂😂

منم چاق شدم الان یک هفته هست رژیممو شروع کردم و صبح ها دخترمو میبرم مدرسه بعدش میرم پیاده روی

همه این حرفها رو منم شنیدم تازه از شوهرم

میتونم بپرسم قد و وزنتو؟

من ۱۷۰ 

۹۴

منم یه زمانی تنها دغدغم اضافه وزنم بود همش ب لاغرا غبطه میخوردم ولی ادم هرچی سنش بیشتر میشه دغدغه هاشم بیشتر میشه الان ب تنهاچیزی که فکر نمیکنم هیکل و اضافه وزنمه 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

عزیزم.چقد ناراحت شدم برای حسی که داری. آدما یه سری حرفایی میزنن که خودشون یادشون میره زود ولی اثرش ...

مرسی عزیزم

ولی خسته شدم

تیروئیدم کم کاره

تخمدان پلی کیستیک دارم

غذا کم میخورم ورزش میکنم

ولی خیلی شکم دارم😭😭😭😭

میترسم بچه دار نشم تا آخر عمر 

خاک تو سرم ک نمیتونم مثل بقیه ی زن عادی باشم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷