2777
2789
عنوان

دردو دل یک چاق😔

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قدم ۱۷۱

وزنم ۶۴ بود

بعد ازدواج ب مرور زیاد شد آلان شدم ۸۰

جاریم ۵۰ کیلو خیییییییییییییلی ب خودش مینازه سایز سینش ب زور ۷۰...

موقعی ک ۷۴ کیلو بودم همش میگفت دوس نداری کم کنی!!!

آخه یکی بگ ب تو چه ریقووووو موش از باا...سنش داره بلغور میکشه آنقدر چس خوره

من تیروئید داشتم جاریم گفت حالا عمل کردی وزنت میاد پایین آخه خیلی داری میری رو ب بالا گفتم ربطی ب تیروئیدم نداره بخاطر خورد و خوراکمه خوب میخورم خورد و خوراکم خیلی خوبه

دکترم گفته باید ۲۰ کیلو کم کنم ک بتونم بچه دار بشم ولی هرکار میکنم کم نمیشه

دیر بیدار شو ساعت ۱۲  صبحونه و ناهار و باهم بخور در حد سه لقمه نون پنیر با شیرین چای 

ساعت ۵ ناهار کم بخور بعد۹ ۱۰ شام کم بخور 

چند روزی که حال نداشتم این مدلی غذا خوردم شدم پوست استخوون 

حالا شما بهم بگین چجوری بخورم وزنم اضافه بشه؟

متاهل 

تپولوها مهربون ترین ادمای روی زمین هستن از بدن خودت راضی باش عزیزم اگر دوس داری لاغر کنی ب حرف هیچ کس گوش نده و واست مهم نباشه هر جور ک دوس داری زندگی کن امیدوارم ک زودی ب هر چی ک دوس داری برسی😍😍😍

آره باشگاه میرم ولی لاغر نمیشم استپ وزنی دارم هنوز متخصص تعدیه نرفتم

استپ وزنی برای این کالری شمردن و ورزش نا مناسب بدنته حتما برو یه دکتر تغذیه خیلی راحت درس میشه دوست منم اینجوری بود ولی از وقتی رفت دکتر هر ماه ۵ کیلو کم میکرد منم الا ۶۰ کیلوام ب شدت حس بدی دارم انشالا اگه بشه رژیمو شروع کنم

اسی جان منم چاقم  ولی چه کنیم الان لاغری مده حقیقتش منم تو زندگیم استرس دست از سرم بر نمی دار ...

عزیزم در واقع مادیر بدنیا اومدیم به زمانی چاقی مد بود و نشونه پولداری 

حاجی نون پنیری سابقم 
ببخشید قرص ضد افسردگی خوردین بهتر شدین؟؟

کنارش مشاوره شناخت درمانی هم رفتم ...ولی چیزی که باعث شد به خودم بیام و خودم تلاشم رو بیشتر کنم جهت بهبود این بود که به طور اتفاقی روانپزشک معالجم گفت که برم بیمارستان اعصاب و روان اونجا منو ویزیت کنه ...

وقتی رفتم دیدم کلی زن و مرد پیر و جوان و خوش تیپ و پولدار و سطح متوسط و عادی منتظر نوبت شوک برقی هستن ...وقتیکه از زیر شوک می اومدن بیرون دیگه نمیشد اونا رو با قبلشون مقایسه کرد ...خلاصه دیدم از من بدتر هم هستن ، حتی پولدارها و خوش قیافه ها هم افسرده بودن...بعد کتابهایی که روانشناسم معرفی کرده بود خوندم مثل کتابهایی درباره رازهای شاد بودن و عزت نفس ناتانیل براندن...خودم کتاب زیاد می خوندم و به خودم تلقین مثبت میکردم تا اینکه خوب شدم ...حالم مثل قطاری بود که از یک تونل سیاه پر از دود رد شده باشه و به روشنایی رسیده باشه ...