2777
2789
عنوان

بچه ها بيايد ي چيزي بهتون بگم

153 بازدید | 8 پست

امشب يكم از خودم ناراحتم

شده اينجا باعث ناراحتي كاربري بشيد؟ يا خودتون شروع كننده ناراحتي باشيد يا ادامه دهنده بحث و ناراحتي؟ 

دو سه سال قبل با يكي از كاربراي اينجا سر موضوعي توي تباذل نظر بد باهم حرف زديم بنظرم من بيشتر بد حرف زدم منظورم فحش و اينا نيست اما حرفي ك احتمالا دل بشكنه

و امشب فهميدم دو سال قبل براش اتفاق خيلي بدي اقتاده و من خيلي خيلي متاثر شدم از اتفاقي ك براش افتاده اسمشو نميگم  چون كاربريش رو عوض كرده 

و خب فرصتي پيش اومد ازش حلاليت بخام  هر دومون از هم حلاليت خاستيم 

شايد اگه ديروز ب من ميگفتن تو فردا قرار هست بخاطر اتفاقي ك براي فلان كاربر افتاده گريه كني باورم نميشد اما هم سه ساعت قبل ك باهاش حرف زدم و الان ك دارم مينويسم در حال گريه هستم و نميدونم چرا …

بچه ها اينجا مجازي هست اما ادمها و زندگي هاشون واقعي.. مراقب كلام مون باشيم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

اگه هر كدوم از شما رو روزي ناراحت كردم حلاليت ميخوام كاربري قبلي من ٩ آذر ٩٩ هستم .. بود 

البته قبل تر از اونم يك كاربري سال ٩٦ دارم ولي اين كاربري من نيست و چند ماهي  دست من قرض هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه يك درصد من جهنمي نبودم با عضويت تو اين سايت همون يك درصد هم از بين رفت

چون در كنار كمكهاي زيادي ك ب كاربرا داشتم چند باري هم بد بوده كلامم و ب عمد هم بد بوده 

من سعی میکنم با کسی دعوانگیرم 

خوبه 

عزیزم نی نی یار تاپیکمو  حذف کرد نمی دونم چرا؟! نامه به چه درد میخوره؟! مهماندار برام چ ...

نه با نامه دكتر بهت گير نميدن بخاطر همين ميگم شرح حال وضعيتت از دكتر با سربرگ و مهر باشه

توي تاپيك خودت نوشتم برات

پس اينهمه بيمار چطور ميرن سفر يا مهاجرت ميكنن وقتي دارو مصرف ميكنن

نه با نامه دكتر بهت گير نميدن بخاطر همين ميگم شرح حال وضعيتت از دكتر با سربرگ و مهر باشه توي تاپيك ...

من در اون حد ترسم زیاد نیست

ولی اگه هواپیما تکون بخوره اونم تکون شدید میترسم

و همش به لحظه سقوط فکر میکنم که ادم چقدر زجر میکشع 🥺🥺🥺