2777
2789
عنوان

اسم بدین به نیتتون قرآن میخونم

68 بازدید | 17 پست

شما هم واسه داداشم دعا کنید ازش کلاهبرداری کردن ترو خدا دعا کنید همه چی مثل سابق شه  اوکی شه کاراش 

کارشو از دست داده بیکار شده 😔😔 ازش شکایت کردن همه چی بهم ریخته کل سرمایشو بردن 

خدا خیرتون بده 

برای تک تکتون میخونم عزیزان 🩷

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا الهی به حقه این شب عزیز خودش همه چیز رو درست کنه 🤲به خیر بگذره 

میشه برای داداش من که فوت شده بخونی اسمش ابوالفضل بود 

یه مشکل بزرگ داریم که فقط به دسته خدا حل میشه دعا کن برامون خدا تنهامون نزاره تو این دردسر 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

اسم عشقمو بگم براش میخونی؟ مشکل داره حل بشه مشکلش🥺

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

برای برادرتون حمد خوندم  عزیزم انشالله  خدای مهربون زود  مشکلش رو بر طرف کنه 🤲🏻

لطفا به نیت پدرم محمد  بخون  و  دعا  کن  وکیل مفتخور پولش رو کامل و هر چه زودتر بهش پس بده ممنون 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

۵ صلوات فرستادم

اسمم مبینا

لطفا برای

❤️سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان❤️عاقبت بخیری و موفقیتم❤️و اینکه خیلی زود با اونی که دوستش دارم ازدواج کنم

دعا کنید 💚

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕