من دخترعمم دوسالی میشه ک مادرشو از دست داده و دوماهه دیگه قراره بشه ۱۹ سالش ؛ بعد فوت عمم اوضاع زندگیشون بشدت بهم ریخت شوهرعمم از لحاظ روحی و اعصاب آسیب دیدن و پسرعمم شب تا صب یا بیرونه یا مستِ ؛ دخترعمم و هم نذاشتن که درسشو ادامه بده یعنی درس خونای کلاسشون بود و خیلی علاقه داشت ولی اجازه شو ندادن
دخترعمم شروع کرد به آنلاین شاپی و چون هیچ سرمایه ای نداشت با پیج و کانال های دیگه ای همکاری میکرد محصولشون رو میذاشت کانالش و ۵ ، ۱۰ تومن میکشید روش و اون میشد سودش بعد دو سال تازه تونسته بود برای خودش مانتو بخره و ذوق مانتو داشت💔
یعنی جوریه ک معذرت میخواما حتی پول نمیدن بهش ک بتونه وسیله های شخصی خودشو بخره " نوار بهداشتی "
تا اینکه زن داییم ی زن بشدت عقده ای حسود به پسرعمم میگه ک صبح تا شب بیرونی خبر نداری از خواهرت معلوم نیس چه کار خرابی میکنه ک در ازاش بهش پول میدن ؛ اینم میاد خونه و دخترعممو میزنه داشته خفه اش میکرده نمیدونم با چی زدتش گوشت ران پاش قشنگ باز شده💔گوشیشو میگیره و همه چیشو از همه جا دیلت میزنه ؛ 
من بعد این قضایا رفتم کمک دخترعمم و یعنی یه روز کامل نشستیم و کانالشو دوباره زدیم عکساشو گذاشتیم و ..
تقریبا کم و بیش درس شد😅
من چند روزه ک دائما دارم بخاطرش تاپیک میزنم و یسری دوستان ک هر بحق فاطمه ی زهرا هر چی از خدا میخوان بهشون بده عضو کانالش شدن ..
بجان بابام ک عزیزترین کسمه به قران
از این پول یه تومنی تو جیب من نمیره دخترعمم مادر نداره شما در حقش مادری کنید🙃 حتی اگ خرید هم نکردین از شما خواهش میکنم دستانونو میبوسم عضو کانالش بشید تا باز دوباره بتونه شروع کنه به حق فاطمه ی زهرا خانوم ، رقیه ی ۳ ساله خدا دلتونو شاد کنه هرچی ک میخوایید بهتون بده
این ایدی کانالشه تو تلگرام :
@NILAY_shop_2
خواهش میکنم ازتون پربازیدش کنید حتی اگ میتونید یه نفرو تگ کنید بخدا خیلی کار بزرگی میکنید در حقش🙏💋