2777
2789

من دخترعمم دوسالی میشه ک مادرشو از دست داده و دوماهه دیگه قراره بشه ۱۹ سالش ؛ بعد فوت عمم اوضاع زندگیشون بشدت بهم ریخت شوهرعمم از لحاظ روحی و اعصاب آسیب دیدن و پسرعمم شب تا صب یا بیرونه یا مستِ ؛ دخترعمم و هم نذاشتن که درسشو ادامه بده یعنی درس خونای کلاسشون بود و خیلی علاقه داشت ولی اجازه شو ندادن 

دخترعمم شروع کرد به آنلاین شاپی و چون هیچ سرمایه ای نداشت با پیج و کانال های دیگه ای همکاری میکرد محصولشون رو میذاشت کانالش و ۵ ، ۱۰ تومن میکشید روش و اون میشد سودش بعد دو سال تازه تونسته بود برای خودش مانتو بخره و ذوق مانتو داشت💔 

یعنی جوریه ک معذرت میخواما حتی پول نمیدن بهش ک بتونه وسیله های شخصی خودشو بخره " نوار بهداشتی "

تا اینکه زن داییم ی زن بشدت عقده ای حسود به پسرعمم میگه ک صبح تا شب بیرونی خبر نداری از خواهرت معلوم نیس چه کار خرابی میکنه ک در ازاش بهش پول میدن ؛ اینم میاد خونه و دخترعممو میزنه داشته خفه اش میکرده نمیدونم با چی زدتش گوشت ران پاش قشنگ باز شده💔گوشیشو میگیره و همه چیشو از همه جا دیلت میزنه ؛ 

من بعد این قضایا رفتم کمک دخترعمم و یعنی یه روز کامل نشستیم و کانالشو دوباره زدیم عکساشو گذاشتیم و .. 

تقریبا کم و بیش درس شد😅 

من چند روزه ک دائما دارم بخاطرش تاپیک میزنم و یسری دوستان ک هر بحق فاطمه ی زهرا هر چی از خدا میخوان بهشون بده عضو کانالش شدن ..

بجان بابام ک عزیزترین کسمه به قران 

از این پول یه تومنی تو جیب من نمیره دخترعمم مادر نداره شما در حقش مادری کنید🙃 حتی اگ خرید هم نکردین از شما خواهش میکنم دستانونو میبوسم عضو کانالش بشید تا باز دوباره بتونه شروع کنه به حق فاطمه ی زهرا خانوم ، رقیه ی ۳ ساله خدا دلتونو شاد کنه هرچی ک میخوایید بهتون بده 

این ایدی کانالشه تو تلگرام : 

@NILAY_shop_2

خواهش میکنم ازتون پربازیدش کنید حتی اگ میتونید یه نفرو تگ کنید بخدا خیلی کار بزرگی میکنید در حقش🙏💋 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دلم براش سوخت

آبجی هرکاری از دستم برش بیاد میکنم

دو روزه ک براش تاپیک میزنم بازم میزنم نمیدونی وقتی دوستای نی نی سایتی عضو کانالش شدن چقدر خوشحال شد💔

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
من پیداش نمیکنم چندنفر الان عضو کانالـش هستند؟! 

۵۴

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من عضو شدم عزیز دلم

انشالله که خدا به کارش رونق و برکت بده

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

جوین شدم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.