2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

2118 بازدید | 13 پست

شده اوایل زندگی همچین چیزی حس کنید ...

من شوهرم گیر نمیده زیاد البته پوشش و ..خیلی حساسه ولی گفتم برم سفر ۲ ۳ روز گفت برو میگم فلان چیز میگه اوکی حس میکنم خیلی یا صبوره یا خسته شده هی میخواهم بپرسم خسته ای از این زندگی؟ چی ؟ کاراشو میگنه درس میخونه ولی من همش حس میکنم اضافه ام توی این زندگی یا اون دوست نداره ادامه بده

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسالتونه بچه ندارین

۲۵ دیگه تا ۱ ماه دبگه اونم ۲۶ ...نه

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

خودت باید متوجه بشی که رفتارش اینه یا برا تو اینه معمولا از رفتارهای پدر و مادرش با هم یا رفتار خوذش ...

اونا حساسن اینم حساس بود حس میکنم زیاد گیر داده من بحثکردم بیخیال شده

ازین مردای بی تفاوت لج دراره که به همه چی بی حسن خودشونم نمی دونن چی دوست دارن ندارن

نه اینطوری نیست صبوره تایید میکنه همه چیو از قصد میگم فلان نار که بگه نه میگه اگر اوکی انجام بده

اخه چرا گیرنمیده

گیر به چی بده

به نظرم به آزادیتون احترام می زاره

حساس باشی ورق بر میگرده ها

اونوقت توقع پیدا میکنه عین عروسک خیمه شب بازی هر جور خواست رفتار کنی

آینده ۲۰ سال دیگه میگی چقدر اوایل خوب بودااا

گیر به چی بدهبه نظرم به آزادیتون احترام می زارهحساس باشی ورق بر میگرده هااونوقت توقع پیدا میکنه عین ...

چی بگم والا