2777
2789
عنوان

آبرو‌ و حیثیتم‌ رفتتتتت

491 بازدید | 22 پست

بچه‌ها یه کراش دارم‌ گه فامیلِ دورمون‌ به حساب میاد بعدش توی اینستای مامانم داشتم به پست‌هایی که گذاشته نیگا می‌کردم‌ یهو دستم خورد و لایک کردمم‌ بعدش سریع لایک‌ و حذف کردمم‌ آیا میفهمه؟

خیلییی‌ خجالت زده شدم.

وای خدایا.

فک نکنم نمیدونم

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفهمه هم نمیفهمه که کار تو بوده فکر میکنه مامانت بوده

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡

آره می‌فهمه اعلان براش میرع..چن‌روز پیش منم دسم خورد یکی لایک کردم بعد پاکیدم ولی فهمید اومد پی ‌داد..بلاکش کن فردا از بلاکی درار

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

خب فکر میکنه مادرت دستش خورده لایک کرده. مهم نیست اصلا

آخه ما دنبالش هم نکردیم‌.

بعدش عکس پروفایل مامانم هم من و خودش هستیم‌.

میگم نکنه فکر کنه من انجام دادم و ازش خوشم میاد؟

هراس دارم‌ حرف درست بشه.

بفهمه هم نمیفهمه که کار تو بوده فکر میکنه مامانت بوده

یعنی هیچ کاری نکنم الان؟

اینکه فکر کنه مامانم دنبالش نکرده اما پست‌هاش رو می‌بینه، زشت نیست؟

طفلک مامانم روحش هم خبر نداره، عذاب وجدان گرفتم.

چه گندی زدم.

آخه ما دنبالش هم نکردیم‌. بعدش عکس پروفایل مامانم هم من و خودش هستیم‌. میگم نکنه فکر کنه من انجام ...

نه بابا فکرتو مشغول نکن. من مامانم تا حالا دستش خورده هزار نفرو لایک و دیسلایک کرده😅 ادمای میانسال و پیر تر که با اینستا و اینجور چیزا آشنا نیستن زیاد براشون پیش میاد. اون پسره هم همین فکرو میکنه

نه بابا فکرتو مشغول نکن. من مامانم تا حالا دستش خورده هزار نفرو لایک و دیسلایک کرده😅 ادمای میانسال ...

اصلاً اضطراب و نگرانی گرفتم.

دل شوره بهمم‌ وارد شد.

انگار احساس کردم من رو می‌بینه  

یعنی هیچ کاری نکنم الان؟ اینکه فکر کنه مامانم دنبالش نکرده اما پست‌هاش رو می‌بینه، زشت نیست؟ طفلک ...

چیکار میخوای بکنی مثلا

بی اهمیت باش بابا اونم یادش نمیمونه حالا

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡
چیکار میخوای بکنی مثلا بی اهمیت باش بابا اونم یادش نمیمونه حالا

راست میگی کارییی‌ از دسته من برنمیاد.

من اگر یک درصد بیخیالی‌ رو بلد بودم الان خیلی پیشرفت کرده بودم.