2777
2789
عنوان

کاش الان محل کار شوهر م بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب این یعنی خسیسه دیگه وگرنه یا یه حساب مشترک باز می‌کرد یا پول می‌ریخت توی حساب خودتون که رمز دوم ...

این فقط برای من این مدل ه برای خودش و دخترم و بقیه این مدل نیست 

اگه خودش بود زود شارژ می گرفت

ببخشید میشه خساست رو معنا کنی😂😂😂 البته بگم شوهر خودم فوق خسیسه

خسیس برای همه و خودش اینطور ه 

ولی این فقط برای من این مدل ه 

پدرش یا خودش با هر کسی بخواد زود می خره حتی دو برابر ولی برای من نه 

زورش میاد برای من خرج کنه 

آقایون فشار کاری زیادی رو دوششون هست  من به شخصه شوهرم آنقدر کارش زیاده سرش شلوغه خیلی وقتا خی ...

نه این برای من اینطوریه 

دلش نمیاد من خرج کنم 

راضی ه بندازه دور ولی برای من خرج نشه 

ای خواهر دلم خون ه

اشتباه ازخودته جانم بگوتوهمیشع سرت شلوغه میخوام کارتوراحت کنم اطلاعات مارتشوبگیربارمزدوم مستقیم خودت ...

اینا رمز پویا دارن 

نمیشه پیامک میاد بهش هر دفعه رمز عوض میشه 

مبلغ کارت هم زیاد ه من خودم حوصله درد سر ندارم 

نه این برای من اینطوریه  دلش نمیاد من خرج کنم  راضی ه بندازه دور ولی برای من خرج نشه&nbs ...

اره خوب تو درست میگی  عزیزم من تو زندگی شما نیستم و نمیتونم چیزی بگم اما امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه 

این فقط برای من این مدل ه برای خودش و دخترم و بقیه این مدل نیست  اگه خودش بود زود شارژ می گرفت

خخوب در اون صورت احتمالاً این طرز فکرو داره که دلش نمی‌خواد برای شما پول خرج بکنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...