ما خودمون خیلی خوبیم باهم خانواده ها ام در جریان دوستی هستن قصدمون ازدواجه.تازگیا متوجه شدم که میگه دین جدشون الحق هستش.که چند روز نظری میدن و...(الحق آتش بگی هستن)از طرفی خودشو پدر مادرش شیعه هستن.من بابام خیلی مذهبی و سر این مسائل اطلاعات نداره.من هم اطلاعی در مورد این الحق ندارم اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
ببخشید اشتباه تایپی.ازش پرسیدم که خب فرقتون با شیعه چیه گفت فقط چند روز نذری میدیم و یه سری کارای دیگه .من میخوام بدونم این الحق هم ایا مثل العلی هستش یا نه