2821
2789
عنوان

مدرسه

378 بازدید | 14 پست

من 15,سالمه  پوستم نه سیاه نه سفید روشنه از وقتی مدرسه باز شده صبا که میرم ماسک که زدم دستمو میزارم جلو صورتم برای برگشتم مقنعمو میارم جلو آفتاب نخوره رنگ مقنعه و لباس فرم سورمه ای و سیاه ولی باز صورتم و بدنم رنگش تغییر کرده علتش چیه؟

ضد افتاب بزن.و شبام آب سیب زمینی و آب پیاز برای روشنی پوست خیلی خوبه سمت چیزای شیمیایی نرو

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خاطر تغییرات اب و هوایی، اکثرا تو فصل پاییز اینحوری میشن، چون هوا سرد میشه اب کمتر میخوریم و اب رسانی به پوست کم میشه پوست هم تیره میشه هم خشک، سردی هوام که خودش تاثیر داره، اب زیاد بخور و از ابرسان برا پوستت استفاده کن 

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔

پوستت نازکه چیز خاصی نیست حساس نشو مال سنتم هست

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
پوستت نازکه چیز خاصی نیست حساس نشو مال سنتم هست

پوستم خیلیییی نازکه ولی من خیلببییییی وسواس دارم و حساسم الان آنقدر رو مهمه صورتم سیاه شده با دستام قبل که برم خیلی خوبه بود

پوستم خیلیییی نازکه ولی من خیلببییییی وسواس دارم و حساسم الان آنقدر رو مهمه صورتم سیاه شده با دستام ...

تو این سن هممون پوستمون همین بوده بعداز ۱۷ ۱۸ عالی میشه.الانم ماست و اینا بذار سفیده تخم مرغ هم بزن بذار روی پوستت هم برای لیفت و همم خیلی روشن کنندس و افتاب سوختگیو از بین میبره

تو این سن هممون پوستمون همین بوده بعداز ۱۷ ۱۸ عالی میشه.الانم ماست و اینا بذار سفیده تخم مرغ هم بزن ...

این ماست خوبه؟ این پوستم قبلن اینم الان این عکسها که فقط پایین صورتمه و دستم مال الآنم توی عکس سفید در اومده ولی خیلی تیره تره

این ماست خوبه؟ این پوستم قبلن اینم الان این عکسها که فقط پایین صورتمه و دستم مال الآنم توی عکس سفید ...

اره ماست شیر خاصیت روشن کنندگی دارن فقط چیزای گیاهی استفاده کن و جوشاتم درنیار پوستت نازکه سریع جاش میمونه بذارخودشون خشک شن

چه مدت و چند دقیقه بزارم روی صورتم ؟

هر کدومو هفته ای دوبار و مدت ۲۰ دقه

یعنی پوستم مثل عکس اول میشه؟

اره میشه درست میشه منم صورتم افتضاح بود

ممنونم امیدوارم جواب بده برای دستم هم میشه؟

اره میشه جواب میده خیالت راحت

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792