من 15,سالمه پوستم نه سیاه نه سفید روشنه از وقتی مدرسه باز شده صبا که میرم ماسک که زدم دستمو میزارم جلو صورتم برای برگشتم مقنعمو میارم جلو آفتاب نخوره رنگ مقنعه و لباس فرم سورمه ای و سیاه ولی باز صورتم و بدنم رنگش تغییر کرده علتش چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خاطر تغییرات اب و هوایی، اکثرا تو فصل پاییز اینحوری میشن، چون هوا سرد میشه اب کمتر میخوریم و اب رسانی به پوست کم میشه پوست هم تیره میشه هم خشک، سردی هوام که خودش تاثیر داره، اب زیاد بخور و از ابرسان برا پوستت استفاده کن
سلام 🙋♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
پوستم خیلیییی نازکه ولی من خیلببییییی وسواس دارم و حساسم الان آنقدر رو مهمه صورتم سیاه شده با دستام ...
تو این سن هممون پوستمون همین بوده بعداز ۱۷ ۱۸ عالی میشه.الانم ماست و اینا بذار سفیده تخم مرغ هم بزن بذار روی پوستت هم برای لیفت و همم خیلی روشن کنندس و افتاب سوختگیو از بین میبره
میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام