2777
2789
عنوان

کیا سرما خوردن؟ 🤒🤧

82 بازدید | 11 پست

سرماخورده ها بیاین دور هم باشیم 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من🤒 جفت سوراخای بینیم گرفته  از دهن نفس میکشم  دهنمم خشک میشه هی 🤕

منم دماغم گرفته، سرفه دارم، گلودرد، سرگیجه بیحالی. امروز نرفتم سرکار تو رختخوابم 🤒

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عه وا 😅 شما همونی نیستی ک همکارت پیچو زد چشمت هی عذر خواهی میکرد؟؟

اره همونم. 😂😂😂😂 اونم مریض شد. بهم میگف پس من از شما گرفتم 🥴🤦😂

سلامٌ عليكم ورحمة الله وبركاته 

//////////////////////////////////////////////////////

بسم الله الرحمان الرحيم .به ترين عيلاجش دواء إمام كاظم (صلوات الله وسلامٌ علية)أست گه معجزة إي اژ اهل البيت أست ٣روژ بخوري حتي كورونا هم عيلاج مي كنه ما ١٠ روژ يك جار مي خوريم و جند سال أست مريض نشودة إيم

من خوب شدم کلا یه نصف روز اذیت شدم

چ خوب. من مریض ک میشم هر روز یه علامت جدید بروز میدم 😵‍💫

چ خوب. من مریض ک میشم هر روز یه علامت جدید بروز میدم 😵‍💫

من خیلیییی کم سرما میخورم شاید چند سالی یبار باورت میشه؟😐

بعد یا اگه بخورم یجوریه که حسشم نمیکنم

یا کلا میمیرم زنده هم نمیشم🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت

😐😂مگ انقد بهم نزدیکید؟

اره هرروز صبح همو بغل میکنیم 😂😂 ن بابا اون روز همش ده دیقه با هم کار کردیم. تازه من اونموقع هنو مریض نبودم که. دو روز بعدش مریض شدم. 😐 منم لجم گرف گفتم شایدم من از شما گرفتم 😂😂 بعدا رفتم تو کارگا یه چیز بردارم خودش فهمید گند زده مزه پرونی کرد گف حالا الان ک دیگ از هم نمیگیریم . ناراحت نشید اونجوری گفتم و فلان. بعدم درباره دارو و امپول و سرم و مریضی حرف زدیم 😂😂😂

من خیلیییی کم سرما میخورم شاید چند سالی یبار باورت میشه؟😐 بعد یا اگه بخورم یجوریه که حسشم نمیکنم ...

عه حتما سیستم ایمنی ت قویه. منم تو کرونا ک ماسک میزنم سرما هم نمیخوردم اصن. ولی الان دیگ ماسک نمی‌زنم یمدته زیاد سرما خوردم