2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیایین 🙂

200 بازدید | 31 پست

همش دلم میخواد از بلاک درش بیارم اونم بلاک کرده پنج ماه ندیده منو بلاکمم کرده اصلا هیچ خبری نمیگیره نه کجام نه حالم خوبه هیچی نمیگه ولی دلم میخواد انبلاکش کنم هی چطوری خودمو کنترل کنم اینکارو نکنم 

چرا باید دلم برا این آدم تنگ بشه 😔آخه

پروفش رو حذف کرده... https://www.ninisite.com/discussion/topic/12130708/رلم-ک-گفتم-اسمش-رضاست-یادتونه-بیایین?postId=312251393

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
از بلاک درش بیار.  نهایتش اگه بخاد و ببینه در اوردی برات پیام میده.  اگه نداد هم جهنم. ا ...

آخه من گفتم رابطه نمیخام گفت بسلامت بلاکم کرد مطمئنی درش بیارم؟ 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بلاک درش بیار.  نهایتش اگه بخاد و ببینه در اوردی برات پیام میده.  اگه نداد هم جهنم. ا ...

ولش کرده.... یکی و از بلاک در بیاره که ارزش داشته باشه نه که رفته با یه زن متاهل

این خودشم معلوم نیست چشه و برا خودش ارزش قائل نیست

انتظار داره دیگران براش ارزش بزارن.....

کسی که برای اثبات عشقش به یه خائن ببخشید عکس *** میده به نظرت ارزش برا خودش قائله؟؟ به نظرم از ر.ا.ب.ط.ه داشتنم بد تره این کار 

طرفم همه استفاده شو کرده پرتش کرده.... دیگه واسه چی با آن بلاک آبرو خودشو ببره؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
خودت و سرگرم کن،بهش فکر نکن...برو بگرد،خوش باش،کم کم کم  رنگ میشه،و زمانی میرسه که حتی اسمشم فر ...

خب زدن این حرفا آسونه ولی واقعا خیلیا نمیتونن 💔😅

خب زدن این حرفا آسونه ولی واقعا خیلیا نمیتونن 💔😅

بله درسته،ولی اگر بخوای واقعا میشه...زمانی که میخوای بهش فکر کنی،حواس خودت و پرت کن،اولش سخت ولی هیچی نشد نداره...انشاالله که خدا بهت آرامش بده...

عقل فرمانروای من است...
آخه من گفتم رابطه نمیخام گفت بسلامت بلاکم کرد مطمئنی درش بیارم؟ 😔

مگه ازت رابطه خاسته ؟؟ 

ببین بخدا قسم من هییییچکاری به گناه و ثوابش ندارم. که فکر کنی لابد از باب مذهبی بودن میگم. 

نه منم این سن هارو گذروندم.

پسر اگه رابطه میخاد ینی دخترو دوست نداره. دختر براش حکم دستمال داره. خودشونو پاک میکنن و میرن. برا همه دوستاشونم با اب و تاب تعریف میکنن که چه کردن با کی! هر چیم تو خیابون دیدت برا کناریش میگه اینو میبینی زیر کار من بود.  

فقط ما دختراییم که بعدش احساس بد و تلخی نسبت به خودمون پیدا میکنیم. 

نه اگه رابطه خاسته کاملا شماره و هرچی ازش داری پاک کن. 

چارلی چاپلین به دخترش گفته دخترم تنت رو عریان کسی کن که قلبش را برای تو عریان کرده باشد. این حرف خیلی سنگینِ!

ولش کرده.... یکی و از بلاک در بیاره که ارزش داشته باشه نه که رفته با یه زن متاهل این خودشم معلوم نی ...

عزیزم من جریانشو نمیدونستم. فکر کردم دو تا دوست ساده بودن باهم. ولی گفت ازش رابطه خاسته پست فطرت. 

کامنت قبلی بهش گفتم چه کنه. بخونید. 

ولش کرده.... یکی و از بلاک در بیاره که ارزش داشته باشه نه که رفته با یه زن متاهل این خودشم معلوم نی ...

دلم نمیخاست بدم ولی میخاستم عشقمو ثابت کنم ولی میدونستم عشق با اینا ثابت نمیشه 🙂💔من اصلا سمت پسرای دیگ نمیرم رو این گیر کردم 😔خاک بر سر من

عزیزم من جریانشو نمیدونستم. فکر کردم دو تا دوست ساده بودن باهم. ولی گفت ازش رابطه خاسته پست فطرت.&nb ...

کاش فقط رابطه بود..... عکس نود خواسته گفته اگه عاشق منی نود بده اینم فرستاده گفته مال خودت نیست و بلانسبت عین آشغال پرتش کرد.... واسه یه پسر ۱۸ ساله ای که دو سال از خودش کوچیک تره 

عزیزم من جریانشو نمیدونستم. فکر کردم دو تا دوست ساده بودن باهم. ولی گفت ازش رابطه خاسته پست فطرت.&nb ...

پاک کردم همه چیو ولی همش تو فکرم میاد 🙂

دلم نمیخاست بدم ولی میخاستم عشقمو ثابت کنم ولی میدونستم عشق با اینا ثابت نمیشه 🙂💔من اصلا سمت پسرای ...

میدونستی و دادی..... نمیخواستی بدی و دادی.... عقلت سر جاش نیست...... کاش تو اون جمجمه ات گچ پر شده بود جای مغز باز می‌گفتیم مغز نداره.... ولی داری و چنین کاری کردی

خجالت آوره

فقط بیچاره پدرت که تربیتش و بردی زیر سوال ..... 

میدونستی و دادی..... نمیخواستی بدی و دادی.... عقلت سر جاش نیست...... کاش تو اون جمجمه ات گچ پر شده ب ...

چون میگفت ندی میرم و 😔😔😔

سرزنشم نکن حالا همینجوری هم خوب نیستم 😔💔

سرزنشم نکن حالا همینجوری هم خوب نیستم 😔💔

من فقط به فکر پدر بیچارتم...که عشقش پولش رو صرف دخترش کرد و تو بهترین رشته تو دانشگاه آزاد با اون هزینه ها که ۱۰ م ترمی بیشتر میوفته.... ثبت نام تو کرد

بعد تو برای جلب توجه یه پسر بچه که ۲ سال ازت کوچیک تره بهش نود دادی..... به کسی که با یه زن متاهل بوده

نمیدونم اگه پدرت بفهمه چی به سرش میاد