2777
2789
عنوان

دلم شکسته بیایید 🟡🔴

272 بازدید | 19 پست

من مجردم، بابام خرجمونو نمیده سالهاست خودمون درآمد داریم من و داداشم، حتی بچه هم که بودیم خرجمون نمیکرد

بعد کلی سال ازش ماشین ظرفشویی خواستم، به زوووور راضی شد اونم خودم کارا وامو ور کردم بعد سه ماه، امروز قرار بود بریم بانک تا وام رو بگیریم ولی صبح تو راه اونقدر غر زد بدخلقی حرد همش ساکت بودم هیچی نگفتم، نزدیک بانک یهو برخلاف جاده بانک پیچید اونطرف بهش گفتم بابا بانک سمت چپه داری راست میری، با ناراحتی سریع پیچید سمت چپ نزدیک بود تصادف کنیم تپش قلب و لرز گرفتم، وقتی پیاده شدیم بهش گفتم همه تو ترافیک بودن چرا اینقدر غر زدی، گفت هیچی نگو و...

شما باشید باباتون دلش نخواد بخره چیکار می کنید؟

میخوام منصرف بشم دیگه هیچی ازش نمیخوام حتی یه سوزن و نخ هم خودم برای خودم میخرم

ای بابا

بعضیا از بابا میکشن بعضیا از شوهر

من بابام بهتر بود ولی الان این داستانا رو با شوهر داریم

ان شالله برا شما هم برعکس بشه حداقل همسرتون خوب و همراه بشه

حالا درسته پدرتون شاید زیاده روی می‌کنه ولی هرچی هست باعث شده از سن کم مستقل بشید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ای بابا بعضیا از بابا میکشن بعضیا از شوهر من بابام بهتر بود ولی الان این داستانا رو با شوهر دار ...

آره اما حس اینکه بالاسری ندارم که حامیم باشه درده، میگه شما باید خرج منو بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان این حسو دارم

برای یه چیز کوچولو باید کلی نق بزنی تا اگه خوشش بیاد فراهم کنه

اوایل ازدواج من دانشجو بودم و واقعا تو مذیقه میذاشت

بچه ها همه لباسای شیک وسایل شیک برمیداشتن من تازه عروس مثل گداها می‌گشتم

درسم خوب بود میخاستن ببرنم مشهد نذاشت هر برنامه ای بود اجازه نمی‌داد 

باهم کافه و رستوران و گردش می فتن من در حسرت یه فلافل بوفه بودم

هیچ وقت یادم نمیره کیف کهنه خواهرمو آورده بودم برمیداشتم

زمستون یه لباس گرم نداشتم از زیر مانتو چند تا لباس میپوشیدک تا سردم نشه

وای نگم خیلی روزای بدی بود این خساست به کنار هر حرفی میشد به مادرش اینا میگف با خانواده من قطع رابطه کرده بود منم نمیذاشت برم....

بابام هم سخت گیر بود ولی در مقابل این واقعا فرشته س

البته الان بهتر شده باز جای شکر داره ولی اون خاطرات هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اینم دقیقا جای اینکه واسه من خرج کنه فقط میگف چرا پدر مادرت فلان چیزو نخریدن فلان کار رو نکردن

انتظار داشت خرجیمو ازاونا بگیرم بااینکه خودش ولداره

الان چطوره؟

الان خیلی بهتر شده واقعا 

راضی هستم

ولی یه عروس گیر خانواده شون اومد حسابشونو گذاشت کف دستشون

الان نامزدن شرط کرده یا خونه بنامم کن بیام سر زندگی

یا مهرمو بده و طلاق

نمیخام از روی بدجنسی خوشحال باشم به خاطر این اتفاق ولی میگن اه مظلوم بی جواب نمی‌مونه راسته...

ان شالله برای شما هم بعد ازاین اتفاقای خوب رقم میخوره شک نکن

الان خیلی بهتر شده واقعا  راضی هستم ولی یه عروس گیر خانواده شون اومد حسابشونو گذاشت کف دست ...

وای چ بد! عجب زنیه

آره راست میگی

دعام کن تو رو خدا

ظهر زنگ زد معذرت خواست گفت فردا بریم برای خرید

الان دلم یجوریه شکسته نمیخوام دیگه برم، چیکار کنم ب نظرت؟

وای چ بد! عجب زنیه آره راست میگی دعام کن تو رو خدا ظهر زنگ زد معذرت خواست گفت فردا بریم برای خرید ...

الهی حتما پشیمون شده

برو اره حتما

همسر که نیس بگیم نمیرم تا ادب بشه

اون الان دیگه عوض نمیشه

پدره و به هر حال عوض کردن مودش دست ما نیست😅

الهی حتما پشیمون شده برو اره حتما همسر که نیس بگیم نمیرم تا ادب بشه اون الان دیگه عوض نمیشه پدره ...

دیگه منصرف شدم داداشم گفت برات میگیرم، راست هم میگه چون اگر بگیره خاطره بد میشه برام

فقط کالا کارت بوده نمیدونم چطور باطلش کنم

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
چون خودش زنگ زده معذرت خواسته به نظرم برو بزار عادت کنه اونم وظیفه ی داره 

هیچی ازش نمیخوام

تو خونه هم اکر چیزی خرید دزست می کنم اگر نه بیرون یچیزی میخورم

حتی منو فروشگاه هم نمیبره

باورت میشه یادم میره چه هست تو بازار سرچ می کنم