دیروز جلسه دوم رانندگیم بود نمیتونستم ماشینو درست حرکت بدم کلاچ و گازم با هم همخونی نداره یا ماشین حرکت نمیکرد یا خاموش میگردم مربیه دیگ داشت عصبانی میشد😔😔چقد که ذوق و شوق داشتم یاد بگیرم حالا هم اینجوری تو ی چیز ساده موندم خدا ب داد بقیش فک کنم ی چند باری رد بشم
باور کن من انقدر استرس داشتمممم کمربند رو نمیتونستم ببندم که خود مربیه اومد درستش کرد😂
بیخیاااال
به مرور یاد میگیری
اصلا صد بار رد شو چیزی نمیشه که
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
وای مرسی انگیزه گرفتمنمیدونی چقد ذوق و شوق داشتم دیروز ک چند بار نتونستم حرکت کنم خیلی خورد تو ذهنم
با خیال راحت برو جلو و ادامه بده
اشتباه هم کردی به رو خودت نیار
وظیفشه بهت یاد بده
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...