2777
2789
عنوان

من خنگم

138 بازدید | 12 پست

دیروز جلسه دوم رانندگیم بود نمیتونستم ماشینو درست حرکت بدم کلاچ و گازم با هم همخونی نداره یا ماشین حرکت نمیکرد یا خاموش میگردم مربیه دیگ داشت عصبانی میشد😔😔چقد که ذوق و شوق داشتم یاد بگیرم حالا هم اینجوری تو ی چیز ساده موندم خدا ب داد بقیش فک کنم ی چند باری رد بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوونه ایییی دختر 

این حرفا چیه 

باور کن من انقدر استرس داشتمممم کمربند رو نمیتونستم ببندم که خود مربیه اومد درستش کرد😂

بیخیاااال 

به مرور یاد میگیری 

اصلا صد بار رد شو چیزی نمیشه که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

طبیعیه 

اگه ماشین دارین با همسر یا پدرت هم برو یه کم تمرین کن که یاد بگیری قشنگ 

من فقط دو هفته شوهرم هرروز باهام کلاچ ترمز کار میکرد  که پاهام روون شه  سفت ترمز نگیرم یا ماشین خاموش نشه

دیوونه ایییی دختر  این حرفا چیه  باور کن من انقدر استرس داشتمممم کمربند رو نمیتونستم ببن ...

وای مرسی انگیزه گرفتم‌نمیدونی چقد ذوق و شوق داشتم دیروز ک چند بار نتونستم حرکت کنم خیلی خورد تو ذهنم

طبیعیه  اگه ماشین دارین با همسر یا پدرت هم برو یه کم تمرین کن که یاد بگیری قشنگ  من ف ...

اره بابام هست ولی من اصلا تمرین نکردم فقط کلا سه بار نشستم‌پشت ماشین مشکلمم اینه پامو سریع از رو کلاچ برمیدارم

وای مرسی انگیزه گرفتم‌نمیدونی چقد ذوق و شوق داشتم دیروز ک چند بار نتونستم حرکت کنم خیلی خورد تو ذهنم

با خیال راحت برو جلو و ادامه بده 

اشتباه هم کردی به رو خودت نیار 

وظیفشه بهت یاد بده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...