صاحبکار شوهرم یک دست کابینت داره ک بد نیست مدل و جنسش،من رفتم دیدم گفتم بد نیس باشه بخریمش. حالا ب شوهرم گفته ۴۰ ملیون که اصلا نمی ارزه ، تو دیوار نگاه کردم ۵ ملیون می ارزه کلا، من تا ده ملیون راضی بودم ، شوهرم تو رودربایستی قبول کرده ، میگه قراره یه کار خوب بهم معرفی کنه بیاریمش اما کابینت ها اصلا ۴۰ملیون نمی ارزه ، نمیدونم چه بهونه ای بیاریم گفته بودیم برای خونه شهرستان میخوایم
تو رو خدا یه بهونه برام جور کنید که نخرمشون
گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن