2777
2789
عنوان

چرا بیداری...

333 بازدید | 39 پست

پریود شده ام شاید باورتون نشه ولی هم زمان قفسه سینه ام وکتف چپم هم درد می کنه.از درد می پیچم تو خودم

حاضرم دوتا دست  وپاهام نداشته باشم ولی پریود نشم 

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

باردارم برنامه مم بهم ریخته 😪

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باردارم برنامه مم بهم ریخته 😪

همه ی دردها ورنج ها واسه خانوم ها😪

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

کاش همه دردای دنیا در همین حد بود کاش از اینجوری بی‌خواب می‌شدیم نه از فکر و خیال و آشوب و استرس

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
من بدهکارم مادرم امشب گفت پولمو میخوام نارم بدم😭😭😭

به مامانت بدهکاری🤔

ان شاالله از جایی که فکرش نمی کنی یک پولی قلمبه به دستت برسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز