2821
2789
عنوان

چرا بیداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 39 پست
کاش همه دردای دنیا در همین حد بود کاش از اینجوری بی‌خواب می‌شدیم نه از فکر و خیال و آشوب و استرس

اینطوری بی خواب بشی

همه ی فکرها وخیال ها می ریزه سرت

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه ی دردها ورنج ها واسه خانوم ها😪

واقعا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نیم ساعت قبل بچهام خوابیدن منم الان گشتم شد ی سالاد شیرازی درست کردم با قیمه  زدم بر بدن😋الآنم ...

مطمئنی خوابت می بره سالاد وقیمه چای 😳😳

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
نماز بیدار شدم

برای منم دعا کن

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید