2777
2789
عنوان

کیش

528 بازدید | 19 پست

بچه ها من هتل ترنج رو رفتم اما از ترنج اصلا راضی نبودم یعنی اونموقع که من رفتم بوی بد دریا رو می‌داد و تابستون بود اوایل تیر بود می‌خواستم بدونم الآنم همون بو رو می‌ده؟چون همه چیش خوب بود ولی این بو منو آزار می‌داد

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

هتل داریوش که بهتره

هتل ترنج خیلی افتضاح شده چون خیلیا برای عکس میان 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو یه هتل دیگه 

آخه خیلی حسش رو دوست داشتم شبیه هتل های مالدیو بود دقیقا

هتل داریوش که بهتره هتل ترنج خیلی افتضاح شده چون خیلیا برای عکس میان 

من چهار بار رفتم داریوش آخرین بار واقعا روی اعصاب بود خیلی قدیمی شده دقیقا مثل پارمیس

من چهار بار رفتم داریوش آخرین بار واقعا روی اعصاب بود خیلی قدیمی شده دقیقا مثل پارمیس

مارینا پارک رفتی؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مارینا پارک رفتی؟

بله من خیلی کیش رفتم اما ترنج یه جور دیگه بود یه آرامش خاصی داشت می‌گن توی پاییز بو نمی‌ده می‌خواستم ببینم اگر واقعا بو نمی‌ده نرم،اگر می‌ده برم همون مارینا🤣🤣

بله من خیلی کیش رفتم اما ترنج یه جور دیگه بود یه آرامش خاصی داشت می‌گن توی پاییز بو نمی‌ده می‌خواستم ...

بنظر من بو میده کلا😂

من که رفتم راضی بودم  هتل فلامینگو هم شنیدم خوبه ولی نرفتم  ولی هتل میراژ خیلی هم طرفدار ...

هتل فلامینگو هتل آپارتمانه مارمولک داره