بچه ها من هتل ترنج رو رفتم اما از ترنج اصلا راضی نبودم یعنی اونموقع که من رفتم بوی بد دریا رو میداد و تابستون بود اوایل تیر بود میخواستم بدونم الآنم همون بو رو میده؟چون همه چیش خوب بود ولی این بو منو آزار میداد
جهان استوار نمیماند مگر با سری خمیده بر روی شانهی کسی که دوستش داریم…
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
من چهار بار رفتم داریوش آخرین بار واقعا روی اعصاب بود خیلی قدیمی شده دقیقا مثل پارمیس
مارینا پارک رفتی؟
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
بله من خیلی کیش رفتم اما ترنج یه جور دیگه بود یه آرامش خاصی داشت میگن توی پاییز بو نمیده میخواستم ببینم اگر واقعا بو نمیده نرم،اگر میده برم همون مارینا🤣🤣
جهان استوار نمیماند مگر با سری خمیده بر روی شانهی کسی که دوستش داریم…
بله من خیلی کیش رفتم اما ترنج یه جور دیگه بود یه آرامش خاصی داشت میگن توی پاییز بو نمیده میخواستم ...
بنظر من بو میده کلا😂