2777
2789
عنوان

دلم گرفته

69 بازدید | 8 پست

پسرم چون تنهاست همش شبا خونه ی پدرم یا پدر شوهرم اینا می‌خوابه اونا بچه ی کوچیک دارن هر وقت میریم خونشون پسرم هر کاری میکنیم نمیاد و در آخر مجبور میشم بزارمش ولی تا وقتی که میاد میمیرم از نگرانی و فکر و خیال خسته شدم از این وضع چیکار کنم هزار تا وعده بهش دادیم که بیاد خونه اما نمیاد اگه بچه ام سقط نمیشد الانا باید دنیا میومد و پسرم تنها نبود 😔😔😔

ببین پسرت ب اونا عادت کرده بیارش پیش خودت ببرش پارک شهر بازی خرید اسباب بازی و کلی چیز دیگ بچه تابع ...

رفتم سونو فولیکولم 5 بود بهم میگن دیگه باردار نمیشی . و همسرم اصلا ما رو بیرون نمیبره همش تو خونه هستیم تنهایی هم اجازه نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم سونو فولیکولم 5 بود بهم میگن دیگه باردار نمیشی . و همسرم اصلا ما رو بیرون نمیبره همش تو خونه هس ...

پس بیشتر تمرکز کن روی همسرت خیلی بهش محبت کن از قبل بیشتر 

اگر رووت نمیشه ک بهش عشقم فدات بشم بگی تو پیام بگو ببین قلقش چیه سعی کن عوضش کنی

حالا پسرت هم ب نظر میاد کوچیکه الان همه خونه پدربزرگ مادربزرگ رو دوست دارن من با این سن غش میکنم براشون ک خونشون بمونم زباد سخت نگیر 

ب مرور همه اینا درست میشه غصه نخور

فارغ ز غوغای جهان

رفتم سونو فولیکولم 5 بود بهم میگن دیگه باردار نمیشی . و همسرم اصلا ما رو بیرون نمیبره همش تو خونه هس ...

برای بارداریت هم دکتر برو با همسرت وقتی حالش خوبه با هم خوبین صحبت کن با محبت برین دکترای دیگ برای بارداری اقدام کنی نذر و نیاز کن بالاخره کارت درست میشه 

فارغ ز غوغای جهان

پس بیشتر تمرکز کن روی همسرت خیلی بهش محبت کن از قبل بیشتر  اگر رووت نمیشه ک بهش عشقم فدات بشم ...

فکر اینکه بچه دار نشم منو داغون کرده مخصوصا مادرم که همش میگه پیگیر باش دیگه بچه دار نمیشی تو خانواده ی ما اصلا تک فرزندی نیست 

فکر اینکه بچه دار نشم منو داغون کرده مخصوصا مادرم که همش میگه پیگیر باش دیگه بچه دار نمیشی تو خانواد ...

همین استرس و ناراحتی برای باردار شدن تاثیر منفی داره

نمیدونم چطور بگم مادرت با بقیه مقایست میکنه و ...

اما بچه دار شدن بخاطر حرف و نظر بقیه نیست ک

ت ب حرف کسی توجه نکن چیزی نگو بزار هر چی میخوان بگن

ب موقش همه چی درست نیشه هر چیزی ی وقتی داره

فارغ ز غوغای جهان

همین استرس و ناراحتی برای باردار شدن تاثیر منفی داره نمیدونم چطور بگم مادرت با بقیه مقایست میکنه و ...

مادرم نگرانمه چون تک فرزندی اصلا تو فامیل ما وجود نداره. همه ی اونایی که حتی قبل من ازدواج کردن الان دو سه تا بچه دارن منم صبر کردم پسرم بزرگتر بشه بعد اقدام کنم که اونم جنین سقط شد چون بارداری پوچ بود