2777
2789
عنوان

حرفاهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 38 پست
ببین به نظر من بیچاره پر بیراه هم نمیگه ها ، وقتی می‌بینی کسی توی زندگیت انرژی منفی وارد میکنه و برا ...

دیشب عصبی بودم یچی گفتم

اخه درامد گف چرا وقتی خاستم ب دختره از طرفت پیام بدم رنگ پرید درصورتی ک من خودم بش میگفتم بابا پیام بده بگو شوهرم رفته بیرون جریان چیع ینی از طرف من مثلا

هی مکف ن نمیخاد ازاین زورم گرف

الآن کار خوبی کردی که دلخوری‌تو نشون دادی  ولی اگر از من می‌شنوی ، اولاً دیگه کوتاه بیا . چون ...

اخه اون دختر ادم عادی نی برام میدونم از منظور نکرد همچین کاریو بدبخ اونم حریان داشته این دختر نمیشه قطش کنم کل زندگیمه خودم بزرگش کردم بخدا😅شیش سال ازم کوچیکتره عین دخترم میدونمش شاید خندتون بگیره

تنبیهش کردم هموموقع بذبخ دیگ تکرار نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که فعلاً یه چند روزی باهاش سرسنگین باش چون عملاً با اون کاری که انجام می‌خواست بده یا اون حرفی که بهت زده نشون داده که به شما بی‌اعتماده و اعتمادی بین شما وجود نداره حداقل از طرف همسرت و به نظر من با این رفتارت که چند روز باهاش صحبت نکنی و سرسنگین باشی نشون میدی که چقدر از این رفتار زشتش ناراحت شدی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بهش بگو دیگه نباید تکرار کنی،اگر اعتماد داری پس دیگه چیزی نگو،اگر نداری همین الان زندگی رو تموم کنیم ...

اره چون خودش منو میشناسه تعریف نباشه ولی دلم و عملم یکیه خیلی صاف و ساده همه چیو میگم تو کل عمرم نمیدونستم دوس پسر چیه بخدا خودش میدونه

چی بگم هنو ک باهاش حرف نزدم فردا میخام سرناهار باهاش حرف بزنم ی ناهار خوب درس میکنم ب جبران این چن روز ک ن ناهار درس کردم ن شام😂

اگه چیزی نگفته دیگه شماهم ادامش نده ولی اگه حرفش شد بگو عزیزم منم اطلاعی ندارم میخوای خودت با گوشی م ...

اره من همون دیشب گفتمش اصلا بده زنگ بزنم نمیگم تو‌پیشمی هی مگف ن

به نظر من که فعلاً یه چند روزی باهاش سرسنگین باش چون عملاً با اون کاری که انجام می‌خواست بده یا اون ...

خودش فهمید چون من هیچوق نشده جواب تلفنشو‌ ندم یا بمونم تو اتاقم بگم نمیلم خونه میخام خونه بابام بمونم دیگ فمیدجریان چیه