2777
2789
عنوان

حرفاهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 38 پست

همسرت حساس شده زیاد واکنش خاصی نشون نده همچین مواقع 

و به اون خانمم جلو شوهرت پیام بده بگو من یه فرد متاهلم لطفا از گذشته و کلا پیام اینجوری برام نفرست و من زندگی خودمو دارم و ... اگر بخوای ارامش زندگیمو بهم بزنی مجبورم بلاکت کنم  

همسرتم خیالش راحت بشه که تو تقصیری نداری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک قبلیم کامل گفتم دیشب سرجریانی ک من بدبخ اصلا روحمم خبرنداش و اصلا هیچچچ نبود حساس شد تهمت زد ...

ببین به نظر من بیچاره پر بیراه هم نمیگه ها ، وقتی می‌بینی کسی توی زندگیت انرژی منفی وارد میکنه و برای روابط زناشویی‌تون دردسر درست میکنه ، خب رهاش کن . الآن اون دختره نمیدونه که تو شوهر داری ؟ چه معنی داره که استوری نامزد قبلیت رو بهت نشون بده ! به نظرم خودش هم یه کرمایی داره ها ... درضمن درسته که شوهرت نباید بهت تهمت میزده ولی بزار به حساب علاقه و حساسیت و غیرتش ، نه شکاک بودن . و اینکه تو یهویی خیلی دیگه پیش رفتی ، یادمه توی تاپیک قبلیت می‌گفتی می‌خوای جدا بشی سر این مسئله . آخه طلاق واسه همچین چیزی !؟ 

حساسیتش بیجا نیست دوستت نباید از نامزد قبلیت خبر بیاره  اگرم بین خودتون حرف میزنید پاک ...

اون برا دوسال پیش بود

الان فک کرده هنوزم ممکمه اشتباه کنه

ن دیگ همون موقع اومدم خونه خرم کرد گف من بی تو چطور بخابم

میدونی من رو‌مرگ عزیزام حساسم گف مگ نمیگی ادما ب نفس بندن یوق دیدی دیر شدا من فردا بیدارنشدم

دیوونس😅دگ باهاش امدم خونه ولی سرسنگینم

ببین به نظر من بیچاره پر بیراه هم نمیگه ها ، وقتی می‌بینی کسی توی زندگیت انرژی منفی وارد میکنه و برا ...

الآن کار خوبی کردی که دلخوری‌تو نشون دادی 

ولی اگر از من می‌شنوی ، اولاً دیگه کوتاه بیا . چون شوهرت پشیمونه و دوماً با اون فامیلتون قطع رابطه کن ، یا لااقل رابطه‌تون رو کمرنگ تر کن . بازم هر جور صلاحه ... 

باهاش حرف بزن که دیگه بحث گذشته رو پیش نکشه در هییییچ شرایطی. حیفه زندگیتون به این راحتی از هم بپاشع

خودش هیچوق گذشته رو بروم نمیاره و بیزاره ب زبون بیاریم حتی

بهشم حق میدم کاردوستم بدبود بدبین شده ولی نباید تا تقی ب توقی خورد بگه چرا یواشکی باش فلان میکنی

اگر حرفاش ناحق بوده سرسنگین باش تا حسابی تنبیه بشه یکی دو روز ذیگه کم کم ببخشش

اومدم خونه ولی کم کم یخمو وا میکنم

اخه دلم میسوزه دیشب بعد س روز کاریه پرکاااااررررر گفتم بخابم حتی جوری بود تو سالن سرصندلی خابم گرف بچه ها بیدارم کردن اومدم خونه همچین کرد گفتم بجا استقبالته؟

همسرت حساس شده زیاد واکنش خاصی نشون نده همچین مواقع  و به اون خانمم جلو شوهرت پیام بده بگو من ...

دیشب بنده خدا اصلا هیچ نگف کلا هم فق همو یبار اینکارو کرد دگ ترسید اصلا حرفشو نمیزنه دیشب درباره باشگاه بخدا حرف میزدیم یدفه گف چرا تصویری گرف اشاره داذی من هنگ بودم

بهش بگو دیگه نباید تکرار کنی،اگر اعتماد داری پس دیگه چیزی نگو،اگر نداری همین الان زندگی رو تموم کنیم،بعد بگو اون دختره یا هر کس دیگه ای نمیتونه منو مجبور به کاری کنه، تو باید بگی عزیزم نگران نباش من وو هر شرایطی هستم و اگر از تو اشتباهی سر بزنه من پشتتم نه اینکه زیر پامو خالی کنی، بعد بگو خیلی باید تلاش کنی تا این موضوع از ذهنم بیرون بره،ولی اینا چیز مهم و جدی برای طلاق نیست و مشخصه خودش فهمیده کارش غلط بوده و پشیمون تو هم زیاد کش نده

دیشب بنده خدا اصلا هیچ نگف کلا هم فق همو یبار اینکارو کرد دگ ترسید اصلا حرفشو نمیزنه دیشب درباره باش ...

اگه چیزی نگفته دیگه شماهم ادامش نده ولی اگه حرفش شد بگو عزیزم منم اطلاعی ندارم میخوای خودت با گوشی من زنگ بزن ببینیم چیکارم داشته