2777
2789
عنوان

نمی‌خوام با نامزدم برم بیرون

189 بازدید | 18 پست

به دلایلی 

یه بهونه جور کنین بجز مسافرت که بهش بگم بپیچونمش 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم خوب نیست نمیتونم بیام امروز

اونجوری مامانش زنگ میزنه خونمون نمی‌خوام خونوادم بفهمن

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
حوصله ندارم 

نه زشته این و بگم دوسپسرم نیس 

برو حیوون خونگی بخر بگو با اون مشغولم

عزیزم نامزدمه بهش بگم بخاطر حیوون باهات نمی‌خوام بیام ؟

عزیزم نامزدمه بهش بگم بخاطر حیوون باهات نمی‌خوام بیام ؟

والا من اینقدر حیوون دوستم نامزدم باید این مسئله رو درک کنه وگرنه نمیشه باهاش😂😂

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

بگو امشب نه ایشالا ی شب دیگع 

چون دوست دارم وقتی باهات میام بیرون نهایت استفاده از بودن کنارتو ببرم ولی امروز(یا حالا هرموقع ک میخواید برید بیرون)نمیتونم مثل همیشه از بودنت لذت ببرم 

اضافه بر مطلب بگم ک منو همسرم باهم اینطوری صحبت میکنیم شاید نحوه معاشرت شما باهم فرق می‌کنه

خودت بسنج ببین چطوری میتونی قانعش کنی

بگو امشب نه ایشالا ی شب دیگع  چون دوست دارخ  وقتی باهات میام بیرون نهایت استفاده از بودن کنارتو ...

خب دلیل پرسید چی بگم 

خب تو از ته دلت نمیخوای باهاش بری  و ی دلیل درونی داری  بگو آدم ک همیشه اماده و سرحال نی ...

نه دلیلم بخاطر درونی نیس طولانیه نمیتونم اینجا بگم 

خب تو از ته دلت نمیخوای باهاش بری  و ی دلیل درونی داری  بگو آدم ک همیشه اماده و سرحال نی ...

میپزسه میگه مثلا فردا بریم بیرون بگم نه میگه چرا