2777
2789
عنوان

بچها بیاین کمک

90 بازدید | 13 پست

بچها من پدر و مادرم از وقتی با هم ازدواج کردند چند ماه از سال مشکل داشتند بعد تازگیا باز مشکل داستند مامانم به مادربزگم گفت امروز که مامانبزرگم تو کوچع نشسته بوده یک مرد اومد به مامانبزگم گفته چرا انقدر قصه زندگی دخترتو میخوری بهد مامانبزرگم گفته تو از کجا میدونی مرده گفته باید بیام خونت تو کوچه نمیشه مادربزگم با همسایشون رفتن خونه بعد مرده گفته واسه یه روسری نو بیارین بعد داده نزدیک سی یا چهل تا گره بسته گفته بزارید پشت پشتی بعد چند تا دعا خونده به ماملمبزرگم گفته برو بیارتش بعد روسریه بدون گره بوده مرده گفته دختر تو هیچوقت طلاق نمیگیره اما دومادتو خانواده ی خودش طلسم کردند تا خوشبخت نشه بیا این کارو که میگم رو انجام بده یه دعایی داده گفته اینو قاطی آب کن بده بخوره یه دعا داده گفته موهای دومادتو بزار لای دعا بده  سگ بخوره ولی بچها من خیلی میترسم 

یچیزی طبیعی نی

نمیدونم بخدا...چقدرعجیب 

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مرده ازکجا مشکل مادرپدره تورمی دونسته؟

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

چه مسخره بازی ها خدا بگم چیکارشون نکنه این آدمای مضخرف و آه

خدا لعنتشون کنه 

صدقه بده و بدون هیچ نیرویی هیچ نیرویی بالاتر از نیروی الله نیست. همه اینا با یه نگاه خدا پودر میشه میره . 

نیروی خدا بالاترین.این چیزها همه پوچ و پوشالی اند.

معلوم نیست کی بود و چه نیتی داشت. خیلی از این آدم ها اصلا مسلمون نیستن. نباید به غریبه ها اجازه بدیم ...

ببین تو خودتو بزار جای مادربزرگ من یک نفر بیاد کل زندگیتو واسع خودت تعریف کنه

نمیدونم خودش ک میگفته من اومده بودم خونه فامیلمون شما رو دیدم بهم احظار شد

نمیدونم من یکم شک دارم نکنه کسی مرده روفرستاده واطلاعاتم بهش داده؟اعتمادنکن

نمیدونم من یکم شک دارم نکنه کسی مرده روفرستاده واطلاعاتم بهش داده؟اعتمادنکن

کسی جز مامانم و مامانبزرگم از ماجرا خبر نداشت حتی مرده میگفت دخترت چه ساعتی بهت زنگ زده 

ببین تو خودتو بزار جای مادربزرگ من یک نفر بیاد کل زندگیتو واسع خودت تعریف کنه

خیلی ها موکل دارن .

یه اسمش و نبر دارن که سرک میکشه تو زندگی بقیه... برا من پیش اومد و هدفشون اخاذی هست

.به من یه تیکه چوب داد مسخره و گفت اگه بشکنه عمرت تموم میشه. منم انداختمش تو آب. چیزای مشکوک باید بندازی تو آب جاری.

حرفش و گوش نکن

از همسایتون هم بپرس این آدم کی بوده 

ولی جریان و براشون نگید. 

بنظرم یه سوره قرآن تو خونه پخش کن خونه تون پاکسازی بشه. باز از اهل فن، مثلا حاج آقای مسجدتون روحانی مسجد منظورم هست بپرسین ببینین چیکار کنین . 

کسی جز مامانم و مامانبزرگم از ماجرا خبر نداشت حتی مرده میگفت دخترت چه ساعتی بهت زنگ زده 

الله اعلم

سخته هضم موضوع