2777
2789

سلام نوزاد من از بدو تولد شیرخشک آپتامیل خورده تا ۱۸،۱۹ روزگی همه چیز خوب بود و شکمش هم روزی دو سه بار کار میکرد یکدفعه شد یک روز در میون و مدفوعش هم سفت شد و با زور و درد دفع داشت

دکترش گفت نان کامفورت بگیرید

اونو تا الان ۳تا قوطی خورده زیاد از مزش خوشش نمیاد حتی وزن هم خوب نمیده ولی شکمش رو نرم کرد و دردهای شکمیش روکاهش داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آپتامیل یبوست میاره ولی وزن دهیش خوبه دختر منم با آپتامیل یبوست شد دکترش گف یا بیومیل بده یا سوپرامیل  اینا خوشمزه ان وز ندهیشونم خوبه اگه میخوای امتحان کن من خودم سوپرامیل دادم بهش

آپتامیل رو بدم بعد فردا نان کامفورت رو پیدا کنیم دوباره اونو بدم هی عوض کردن این شیرها مریضش نمیکنه ...

حالا قرار نیس که گشنه بمونه امشب رو بده فردا شیر خودشو پیدا کن بده هی بخوای عوض کنی گوارش بچه بهم میریزه یه بار دیدی یه شیر بهش ساخت دیگه همونو ادامه بده

حالا امشب پیدا نمیکنیم نان کامفورت رو متاسفانه تو خونه آپتامیل دارم میشه بدم بخوره؟ یا ضرر داره؟؟؟ ...

ببین اگه درش پلمپ هست بده بعدم بچه ها اکثرا یبوست میگیرن به جای عوض کردن شیر می‌تونستی یه واحد آب جوشیده ولرم بدی بچه  البته بچه بالای یگماه

آپتامیل یبوست میاره ولی وزن دهیش خوبه دختر منم با آپتامیل یبوست شد دکترش گف یا بیومیل بده یا سوپرامی ...

میدونید آخه هر شیر روی هر بچه ای یه جور جواب میده ، شاید بیومیل و سوپرامیل هم نیوفته بهش

چقدر میشه شیر عوض کرد تا بفهمم کدوم خوبه؟ این شیر عوض کردن ها ضررنداره؟ معده بچه رو اذیت نمیکنه؟

این نان کامفورت واقعا درد های شکمی وکولیکش رو آروم کردخیلی موثر بود

بده دیگه نمیتونی که گرسنه نگهش داری

به بچه من فقط اپتامیل میسازه روزی هم ۳ بار شکمش کار میکنه! درصورتیکه میگن یبوست میاره ولی بچه من ببلاک براش یبوستای شدید میاورد در حدی که یه بار ۳۲ روزش بود، ۵ روز شکمش کار نکرد!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حالا امشب پیدا نمیکنیم نان کامفورت رو متاسفانه تو خونه آپتامیل دارم میشه بدم بخوره؟ یا ضرر داره؟؟؟ ...

اگه مزشو دوست نداره با وزن نمیگیره میتونی  بگردی ببینی چه شیری بهش میسازه که پروسه سختی هست باید هر چی شیره تست کنی تا یکیش اوکی بشه 

اون شیر کامفورت ضد دلدرده و نمیزاره یبوست بگیره 

کلا کامفورت ها اینن 

اگه الان شیر نداری برای فقط یه امشب شیر قبلو بده دلدردم شد قطره ای جیزی بده بهش رفع بشه 

تا فردا ببینی چکار کنی 

اپتامیل ضرری نداره بدی فقط همون بحث یبوسته دلدردم که کلا تا سه ماهگی هست  حتمی برای شیر خشک نیست 

اگه بعد شیر دادن بچه شروع به گریه کنه یعنی شیر خشکش بهش نمیسازه. اگه چند ساعت بعده ربطی به شیر نداره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من خودم بچم شیرخشک بود همیشه یه قوطی اضافی شیرخشک توخونه داشتم تا یکی رو باز میکردم یه جایگزین میگرف ...

من چهارتا یا هشت تا می‌گرفتم همیشه برای یکماهش هشت تا کافی بود بعد به قول شما یکی مونده تموم بشه سریع می‌خریدم الان دخترمم همینم 

ببین اگه درش پلمپ هست بده بعدم بچه ها اکثرا یبوست میگیرن به جای عوض کردن شیر می‌تونستی یه واحد آب جو ...

درش رو دوهفته پیش باز کردم ، هنوز میشه استفاده کرد

میدونید هرکاری گفتن کردم ،آب جوش سرد شده

آب قند،ترنجبین ،کره دادم بهش هر کاری که گفتن کردم ولی موثر نبود 

مشکل فقط مدفوعش نبود که انقدر شب ها جیغ میزد از حال میرفت ولی از وقتی نان کامفورت دادیم گوش شیطون کر دردهاش خوب شد شبا آروم شده

میدونید آخه هر شیر روی هر بچه ای یه جور جواب میده ، شاید بیومیل و سوپرامیل هم نیوفته بهش چقدر میشه ...

اگه همین نان بهش ساخته دیگه خودتو تو درد سربندان همینو ادامه بده مندخترم ۴ ماهگی بوداینجوری شدم دکترش هی شیرشو عوض کرد خیلی بد بود تا سوپرامیل بهش ساخت همونو دادم به نظرمن نه خودتو اذیت کن نه بچه رو همینو بده