2777
2789
عنوان

خیلی خورد شدم بچه ها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 80 پست
کاش که تو همرام بودی .من اگه کسی باهام بحث کنه دست و پامو یخ می‌کنه شروع میکنم ب لرزیدن اصلا نمیتونم ...

چند سالته

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا این یکماه داشت ب من نگفت . خودمم نخوندم خواهرم گفت منم سریع بردم عوض کنم . تعجب کردم ک چرا باید ...

اشکال نداره عزیزم شما کلاس خودت رو حفظ کردی با یک آدم بی ادب هم کلام نشدی

[QUOTE=312316410]چه جوابی من یادمه یه مواد آرایشی خریدم قیمت جدید حساب کرد ولی خرید قبلی بود و کم تاریخ داشت منم گفت ...[/QUOTمن اگه مادر شلخته ای هم باشم قطعا ب خودم مربوطه نه اون خانوم که جلوی اون همه ادمو مادر بودن منو می‌بره زیر سوال . 

سی 

یاد بگیر از حقت دفاع کنی منم تا چند سال پیش همینجوری بودم کوتاه میومدم ولی الان میبینم چرا باید بذارم بقیه خوردم کنن یا حقمون بخورن 

نترس جواب بده هیچ اتفاقی نمیفته اتفاقا وقتی به طرف برمیگردی خودشو جمع میکنه یاد میگیره با بقیه بد برخورد نکنه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یاد بگیر از حقت دفاع کنی منم تا چند سال پیش همینجوری بودم کوتاه میومدم ولی الان میبینم چرا باید بذار ...

والا همیشه در تلاشم ولی واقعا نمیتونم اصلا تو اون لحظه کلمه ها یادم میاره حرف زدن یادم میره.

من‌بودم طوری جرش میدادم با حرف تا دفه دیه زر نزنه

مورد بود جر دادم کپ کرده البته آدمیم تا کسی پا رو دمم نزاره آروممم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

حالا منم روز خاکسپاری پدرم

خواهرمو بردم درمانگاه سرم بزنم واسش 

حالش شدیدا بد بود

نیمساعت وایساده بودم

فقط از خانومه پرسیدم خانوم داروهارو آوردید؟

خیلی با لحن بیحال وغمگین خودم

خانومه انگار فحشش دادم

انقدر باعصبانیت وبددد رفتار کردن حالمو به هم زدن

من فقط به احترام روح پدرم سکوت کردم اون روز وگرنه اونجارو روی سر میذاشتم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏