2777
2789
عنوان

خیلی خورد شدم بچه ها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید طلبکار می‌شدی  یکیمکه سواد ندارین  دارو که تاریخش تموم میشه میندازین به مردم

دقیقا احساس کردم همینطوره .فک میکنم خیلی ها سواد ندارن یا روی جعبه رو نمی‌خونن اینا اصلا براشون مهم نیست 

کامل بخون عزیزم 

این داروخونه ایا بیشترشان عوضین ،مشتری همسرم معلوله تو سال چند بار بخاطر عفونت تا مرگ می‌ره و برمیگرده زن و بچه داره با سوپر مارکت کوچک زندگیشو میگذرونه،به همسرم گفته بود تمام شهرو گشتم داروهای میگن نیس پیدا نکردم همسرمم گفته بود اسم داروتو بگو منم بپرسم شاید برات پیدا کردم،به یه آشنا کهقبلا توداروخونه کارمیکرد گف کجا میتونم واسش پیداکنم گف به این آدرس برو بگو فلانی منو فرستاده باور میکنی دقیقا تو مرکز شهرمون بود وداشت به اون آدم گفته بود ندارم دراین حد بی وجدان

حتما جلدش رو‌خراب کردی البته ایشون نباید اینو میگفتن ولی در مورد پلاستیک خاهشا کم مصرف کنید من برای خرید میوه هم اکثرا پلاستیک نمیگیرم خودم سبد میبرم یا از پلاستیکایی که از خریدای قبل دارم استفاده میکنم

نه من برای اینکه نتونستم جوابشو بدم دارم دق میکنم

مثل منی من بعد از دو ساعت هزارتا جواب دندونشکن به ذهنم میاد که دیگه فایده ای نداره به ما میگن غایب جواب  

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

خب چرا جوابشو ندادی 

باید  میگفتی تو برای همنوع خودت احترام قائل نیستی برای محیط زیست احترام قائلی؟تو شعور نداری هرچقدرم بیشتر درس خوندی گاو تر شدی 

وای اگ من بودم دهنشو صاف میکردم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

حتما جلدش رو‌خراب کردی البته ایشون نباید اینو میگفتن ولی در مورد پلاستیک خاهشا کم مصرف کنید من برای ...

نه عزیزم جلدشو خراب نکردم فقط یه برچسبی روش بود که من اونو کنده بودم و پایین تر چسبونده بودم.ضمن اینکه این اسپری یک ماه بیشتر تاریخ نداشت قطعا باید دور انداخته بشه

[QUOTE=312316967]دکتر همیشه تو داروخونه حضور داره؟[/QUOمعمولا بله هستن

زنگ بزن معاونت بگو فلان داروخونه داروهاش تاریخ نزدیک و اغلب گذشته اس.مسئول فنی هم زیاد حضور نداره میان بهش اخطار میدن اخطار هم باعث میشه امتیازشون کم بشه

خودتی😊

خب چرا جوابشو ندادی  باید  میگفتی تو برای همنوع خودت احترام قائل نیستی برای محیط زیست احت ...

کاش که تو همرام بودی .من اگه کسی باهام بحث کنه دست و پامو یخ می‌کنه شروع میکنم ب لرزیدن اصلا نمیتونم جواب بدم 

منم ی بار رفتم داروخانه چون داروم تاییدی بود بهم گفتن چرا الان اوندی سرمون شلوغه صبح میومدی

بعد یه خانومم بوو ک باردار بود اونم بهم گفت چراالان اومدی وقت مارو گرفتی .منم بهش گفتم به شما چه ربطی داره

درحالیکه صبح و بعداز ظهر نداره همه داروخانه ها هروقت بریم تایید میکنن.

اونروز انقدر دلم شکست و ناراحت شدم گریه کردم

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
این داروخونه ایا بیشترشان عوضین ،مشتری همسرم معلوله تو سال چند بار بخاطر عفونت تا مرگ می‌ره و برمیگر ...

فقط مختص داروخونه ها نیست تو کل اغشار وجدان کمرنگ شده همه انگار برای بقا تلاش میکنن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست