سلام . دوستان من امروز رفتم ی دارویی خریدم برای بچم اومدم خونه دیدم یکماه بیشتر تاریخ نداره . قیمتشم تقریبا گرون بود . رفتم عوض کنم دکتر اونجا خیلی باهام بد صحبت کرد . وقتی اسپری رو خریدم بهم پلاستیک نداد منم گذاشتم تو کیفم ک کوچیک بود اومدم خونه دیدم انقضاش کنه بردم عوض کردم
بعد ی کم جعبش نامرتب شده بود شنیدم از قبل بود نمیدونم والا . من خیلی عجله داشتم.بعد خانمه با لحن خی ...
میکن مدرک شعور نمیاره به اون میگنااااا
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
به یک ورت باشه عزیزم بعضی ها کلا ادب و تربیت ندارن یعنی تربیت خانوادگیشون همینه داروخانه وظیفه داشته بگه تاریخش کم مونده من یکسری رفتم شربت ویتامین خارجی بخرم سه ماه تاریخ داست خود داروخانه گفت ارزونتر میدم چون تاریخش کمه من هم سه تا خریدم چون تا سه ماه مصرف میکردم
به یک ورت باشه عزیزم بعضی ها کلا ادب و تربیت ندارن یعنی تربیت خانوادگیشون همینه داروخانه وظیفه ...
والا این یکماه داشت ب من نگفت . خودمم نخوندم خواهرم گفت منم سریع بردم عوض کنم . تعجب کردم ک چرا باید اینطوری برخورد کنه من کار نرمالی انجام دادم . اون لحظه زبونم قفل کرده بود نتونستم جواب بدم همیشه همه همه چی بارم میکنن بعد من تو خونه یادم میوفته چی بگم
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP