2777
2789
عنوان

خیلی خورد شدم بچه ها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 80 پست
بعد ی کم جعبش نامرتب شده بود شنیدم از قبل بود نمی‌دونم والا . من خیلی عجله داشتم.بعد خانمه با لحن خی ...

میکن مدرک شعور نمیاره به اون میگنااااا 

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یک ورت باشه عزیزم بعضی ها کلا ادب و تربیت ندارن یعنی تربیت خانوادگیشون همینه  داروخانه وظیفه داشته بگه تاریخش کم مونده من یکسری رفتم شربت ویتامین خارجی بخرم سه ماه تاریخ داست خود داروخانه گفت ارزونتر میدم چون تاریخش کمه من هم سه تا خریدم چون تا سه ماه مصرف میکردم

نه من برای اینکه نتونستم جوابشو بدم دارم دق میکنم

چه جوابی

من یادمه یه مواد آرایشی خریدم قیمت جدید حساب کرد ولی خرید قبلی بود و کم تاریخ داشت منم گفتم اگه قیمت جدیده یه تاریخ دار بدین 

غر زد و چه فرقی میکنه و ...... ولی داد

اهمیت نداره که

به یک ورت باشه عزیزم بعضی ها کلا ادب و تربیت ندارن یعنی تربیت خانوادگیشون همینه  داروخانه وظیفه ...

والا این یکماه داشت ب من نگفت . خودمم نخوندم خواهرم گفت منم سریع بردم عوض کنم . تعجب کردم ک چرا باید اینطوری برخورد کنه من کار نرمالی انجام دادم . اون لحظه زبونم قفل کرده بود نتونستم جواب بدم همیشه همه همه چی بارم میکنن بعد من تو خونه یادم میوفته چی بگم 

ولش کن دگ تموم شد رفت

بش فکر نکن

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
بیمه نیستی؟ اون تاریخش مهم نیست سدیم کلراید تاریخ نداره نمیرفتی هم اشکال نداشت چون تو بینیه

نه این اسپری کلداماریس. رو جعبش نوشته بود تا تاریخ انقضا