2777
2789
عنوان

خیلی خورد شدم بچه ها😭

2169 بازدید | 80 پست

سلام . دوستان من امروز رفتم ی دارویی خریدم برای بچم اومدم خونه دیدم یکماه بیشتر تاریخ نداره . قیمتشم تقریبا گرون بود . رفتم عوض کنم دکتر اونجا خیلی باهام بد صحبت کرد . وقتی اسپری رو خریدم بهم پلاستیک نداد منم گذاشتم تو کیفم ک کوچیک بود اومدم خونه دیدم انقضاش کنه بردم عوض کردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا خورد شدی خب رفتی عوض کردی کار درست انجام دادی همونجا باید تاریخ می دیدی کسیه نداد خب کوچیک بوده تو کیف جا میشه من کیف دارم کیسه نمی گیرم چرا همچین چیز کوچیکی میزاری برات دغدغه بشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

اونم بیخود کرد بد حرف زده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بعد ی کم جعبش نامرتب شده بود شنیدم از قبل بود نمی‌دونم والا . من خیلی عجله داشتم.بعد خانمه با لحن خیلی بدی باهام صحبت کرد بهم گفت چقدر شلخته ای خدا بداد بچت برسه با این همه شلختگی . اصلا زبونم بند اومده بود مث بز داشتم نگاش میکردم . بعد گفتم همکار شما ب من پلاستیک نداد مجبور شدم بزارم تو کیفم ک کوچیکه.دوباره حرفاشو تکرار کرد بعدم گفت مطالعه کنید علمتون ببرید بالا ما برای محیط زیست پلاستیک نمی‌دیم.البته به همه پلاستیک میدادن ب من نداد