2777
2789
عنوان

دوسالگی

199 بازدید | 29 پست

سلام مامانا بیاید بگید چطوری بچها تونو از پوشک گرفتید دختر من ماه دیگه دوسالش میشه الان دوروز هی میبرمش دسشویی جیش میگه میبرمش یه بار جیش میکنه یه بار نه دیروز کلا پوشک داشت ولی هریه رب خودم میبردمش دسشویی خودشم همش میگف مامان جیش  ولی امروز پچشک نکردم ... اموزشی پوشوندم یه بارم نگف خودش جیش داره هردفه خودم بردم هربیست دقیقه یه رب ولی بارم چنددفه جیش کرده بود تو ...ورتش  شبم کلا پوشک میکنم دوباره صب بازش میکنم بیاید بگیذ چیکار میکنید شما من که دیگه از  کمرو پا افتادم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شب تا صبح پوشکش خیسه خیس و بنظرم بچه ای ک شب تا صبح جیش زیاد میکنه اصلا آمادگی نداره

نه دخترمن شب خیلی جیش نمیکنه مگه اب خیلی بخوره یاهندونه  خودم میگه الان دوسه هفتس دیدم داره  میگه فک کردم شاید اریت میشه

پس چرا همه هی  فشار میارن به ادم هی بگیر از پوشک بگیر والا دیگه موندم خیلی خسته شدم از دیروز

نه عزیزم 2 سالگی زوده به حرف خاله خانباجی ها نکن مگر اینکه بچه خودش آمادگی داشته باشه اگرنه هنوز صبر کن

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

نه دخترمن شب خیلی جیش نمیکنه مگه اب خیلی بخوره یاهندونه  خودم میگه الان دوسه هفتس دیدم داره&nbs ...

خب بچع ها باهم فرق دارن

دختر من پی پی ک میکنه میگه جیش کردم

هنوز ادرارشو نمیتونه بگه و بلد نیست

ضمن اینکه شمام اگ قراره واقعا الان بگیرید و فکر میکنبد آمادگیشو داره یک دفعه به مدت دوهفته حداکثر باید باهاش کار کنبد و به دوبار نکشه چون کارتون سخت میشه

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
پس چرا همه هی  فشار میارن به ادم هی بگیر از پوشک بگیر والا دیگه موندم خیلی خسته شدم از دیروز

همه رو ول کن 

مامان من دوتا بچه داشت ک من و خواهرم باشیم زیر دوسال از پوشک گرفتمون 

ولی من گوش نمیدم

خب بچع ها باهم فرق دارن دختر من پی پی ک میکنه میگه جیش کردم هنوز ادرارشو نمیتونه بگه و بلد نیست ...

اره میدونم دوسه هفته سختی دارم واقعا پیش روم  من از قبل که خمدم دسشویی میرفتم میومد جلوی در میدید میگفتم جیش باد گرفته بود الانم قشنگ دیروز هر دقیقه میگف الان مشکل من پوشک شبه که تجربه ندارم نمیدونم شبای اول پوشک کنم با هر نیم ساعت ببرم دسشویی خاب کور نشه یه وقت  هنوز دستم نیومده بچه این سنی هر چند دقیقه جیش میکنه

همه رو ول کن  مامان من دوتا بچه داشت ک من و خواهرم باشیم زیر دوسال از پوشک گرفتمون  و ...

اره همش خاهرم مامانم اطرافیان میگن میرن رو مخ ادم هی میگم هر بچه ای فرق داره قرار نیست چون پسره تو زود گرفتس منم مثل تو باشم که 

اره همش خاهرم مامانم اطرافیان میگن میرن رو مخ ادم هی میگم هر بچه ای فرق داره قرار نیست چون پسره تو ز ...

خاله من تابستون بود زنگزد گف از پوشک بگیرشه گناه داره پاهاش میسوزه😕

گفتم ن نمیسوزه نگران نباش

اره میدونم دوسه هفته سختی دارم واقعا پیش روم  من از قبل که خمدم دسشویی میرفتم میومد جلوی در مید ...

فکنم باید تشک بندازی زیرش ک بیدارش نکنه

البته اگ فکر میکنی یکبار جیش میکنه ها جون اگ بیشتر باشه بنظرم کمر بچه میچاد