سلام مامانا بیاید بگید چطوری بچها تونو از پوشک گرفتید دختر من ماه دیگه دوسالش میشه الان دوروز هی میبرمش دسشویی جیش میگه میبرمش یه بار جیش میکنه یه بار نه دیروز کلا پوشک داشت ولی هریه رب خودم میبردمش دسشویی خودشم همش میگف مامان جیش ولی امروز پچشک نکردم ... اموزشی پوشوندم یه بارم نگف خودش جیش داره هردفه خودم بردم هربیست دقیقه یه رب ولی بارم چنددفه جیش کرده بود تو ...ورتش شبم کلا پوشک میکنم دوباره صب بازش میکنم بیاید بگیذ چیکار میکنید شما من که دیگه از کمرو پا افتادم والا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه دخترمن شب خیلی جیش نمیکنه مگه اب خیلی بخوره یاهندونه خودم میگه الان دوسه هفتس دیدم داره&nbs ...
خب بچع ها باهم فرق دارن
دختر من پی پی ک میکنه میگه جیش کردم
هنوز ادرارشو نمیتونه بگه و بلد نیست
ضمن اینکه شمام اگ قراره واقعا الان بگیرید و فکر میکنبد آمادگیشو داره یک دفعه به مدت دوهفته حداکثر باید باهاش کار کنبد و به دوبار نکشه چون کارتون سخت میشه
خب بچع ها باهم فرق دارن دختر من پی پی ک میکنه میگه جیش کردم هنوز ادرارشو نمیتونه بگه و بلد نیست ...
اره میدونم دوسه هفته سختی دارم واقعا پیش روم من از قبل که خمدم دسشویی میرفتم میومد جلوی در میدید میگفتم جیش باد گرفته بود الانم قشنگ دیروز هر دقیقه میگف الان مشکل من پوشک شبه که تجربه ندارم نمیدونم شبای اول پوشک کنم با هر نیم ساعت ببرم دسشویی خاب کور نشه یه وقت هنوز دستم نیومده بچه این سنی هر چند دقیقه جیش میکنه