2777
2789
عنوان

دوسالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست
خاله من تابستون بود زنگزد گف از پوشک بگیرشه گناه داره پاهاش میسوزه😕 گفتم ن نمیسوزه نگران نباش

اره خیلی بدم میاد دیگران استزس میدن همش فک میکنم نکنه من دارم اشتباه میکنم نکنه دیر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکنم باید تشک بندازی زیرش ک بیدارش نکنه البته اگ فکر میکنی یکبار جیش میکنه ها جون اگ بیشتر باشه بنظ ...

اره نذاشت که خودش بندازم بدش اومد بدشم ترسیدم مریض بشه سردش بشه گفتم اول روزا یاد بگیره بد برم سراغ شب

اره نذاشت که خودش بندازم بدش اومد بدشم ترسیدم مریض بشه سردش بشه گفتم اول روزا یاد بگیره بد برم سراغ ...

ن دیگ اگ قراره بگیریش باید یدفه بگبریش و پوشکش نکنی اصلا و اینکه دوهفته ام هیچجا نری

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️

من پسرمو یه سال و هشت ماه از پوشک گرفتم اذیت شدم ولی دخترامو دو سال وسه ماهشون بود از پوشک گرفتم خداروشکر اصلا اذیت نشدم چون بچه بزرگتر درکشم بیشتر زود یاد میگیره، به حرفای دیگران بی اعتنا باش هنوز زود بچت رو از پوشک بگیری هم خودت اذیت میشی هم بچت، گناه داره طفلی

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
اره بخدا از دیروز فقط جلوی در دسشوییم 

نکن اینکارو چرا باید حرف دیگران برات مهم باش

تا مغز بچه ها کامل نشه دستگاه عصبی نمیتونه به مثانه فرمان بده که ادرار و داخل مثانه نگه داره و به محض پرشدن مثانه، ادرار خالی میشه برا همین تو سن کم ما هرچی تلاش کنیم بیهودس بهترین زمان  پوشک گرفتن از 28ماهگی چون مغز تکامل یافته 

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
چون شب تا صبح پوشکش خیسه خیس و بنظرم بچه ای ک شب تا صبح جیش زیاد میکنه اصلا آمادگی نداره

دقیقا دیدگاه منم همین پسر ۲ سال و ۷ ماه و بهش فرصت دادم ،بچه تا ۳ سال زمان داره چرا هم خودمو هم بچه رو اذیت کنم

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌