2777
2789

سه ساله ازدواج کردم و تو این سه سال شوهرم نه پول داره ن ماشین داره نه یه شغلی که عین ادم بره سرکار و ثابت همونجا بمونه

همیشه من باید بابت رفت و امدم پدرم دربیاد چون انچنان پولی ام بهش نمیده ک همش اسنپ بگیرم همیشه سربار خونوادمم الانم ک دانشگاه میرم هر روز باید ب یکی زنگ بزنم بیا منو برسون یا با بدبختی اسنپ بگیرم یا اتوبوس سوار شم(خارج شهره دانشگاهم)

حالا اصل قضیه….دانشگاهمون وام میده ۷۰ تومن بازپرداختشم دوسال بعد ب صورت یکجاعه

ب نظرتون بگیرم یکمم طلا بفروشم ی پراید مدل پایین ب اسم خودم بخرم؟

اینکه میگم از شوهرم پنهون کنم چون عین خیالشم نیس این همه مدت چی کشیدیم چقد اذیت شدم چقد تحقیر شدم و هنوزم بیخیاله منتظره یکی اماده بیاره بده بهش

می‌فهمه نمی‌شه قایم کرد ازش

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خرید ماشین رو چجوری میشه پنهان کرد ؟ خب میفهمه دیگه    میخوای بگی از لپ لپ دراومد ؟

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )

ماشین بگیر بده دست راننده کار کنه، قسطشم در میاد، 

به شوهرتم بگو

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.