2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

117 بازدید | 9 پست

سلام دوستان دخترم روز دوم تولد زردیش ۷ بود البته گفتن کمتر از ۲۴ ساعت از تولد ۷هست بردم متخصص اطفال با دستگاه گفت ۹ هست فرداش بردم بیمارستان با دستگاه ۱۴ بود ولی آزمایش خون ده بود دو روز تو دستگاه بود شد ۶مرخص شدیم دوباره دور بعد با دستگاه شد ۱۲ دیگه نبردم دکتر روز ۶ تولد بودش الان یک ماه ۴ روزش هست هنوز ۱۲ هست خوب نشده دکتر گفت زردی طول کشیده هست کسی بوده اینجور نوزادش اینجور باشه خیلی نگرانم مغزش آسیب نرسیده باشه

۳ روز شیر خودتو قطع کن و شیرخشک بده

دوباره دستگاه باید میگرفتی توی خونه میذاشتی تو دستگاه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش فقط پیگیری ها رو ادامه بده.ان شالله بخیر میگذره

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

سلامٌ عليكم ورحمة الله وبركاته 

//////////////////////////////////////////////////////

بسم الله الرحمان الرحيم.يرقان اژ كبد أست و درمان قطي أش سناي مكي أست دواء ديگر مكب الأول أست و دواء ديگر شربت رضوي أست مادر بايد خاكشير،خيار بخورد تا يرقان پيش رفت نكند

واي كه هيچكس به اندازه ي من زردي طول كشيده تجربه نكرده

دخترم دو ماه زرد بود عين قناري

ولي خوب شير ميخورد و وزن ميگرفت

زردي اگه باقي ازمايش ها همه نرمال باشه ميتونه بخاطر شيرمادر باشه و با شيرخشك بهتر ميشه

دختر من تا چهل روزگی داشت دکتر گفت ۴۸ ساعتای خودتو نده و شیر خشک نان ۱ بده زردیش اومد پایین

شنبه هفته آینده ۴۰روزش میشه ممکنه تا اون موقع خوب بشه درجه زردی دخترتون چند بود 

شنبه هفته آینده ۴۰روزش میشه ممکنه تا اون موقع خوب بشه درجه زردی دخترتون چند بود

اوایل ۲۰ بود چهل روزگی همش ۱۲ . ۱۴. ۱۶ 

شما یه بار همون کاری که گفتم رو انجام بده

و خدایی که بشدت کافیست......
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792