2777
2789
عنوان

دخترم7سالشه همش جیغ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 24 پست
وقتی اروم میشه باهاش صحبت میکنم بهم میگه من تو خونه تنهام حوصلم سر میره براش طوطی خریدیم بااونم بازی ...

بزرگ بشه خوب میشه.دختر برادرم اینجوری بود.بزور درس مینوشت.امسال رفت کلاس سوم اصلا از این رو به اون رو شد

خدایا شکرت♥️
بزرگ بشه خوب میشه.دختر برادرم اینجوری بود.بزور درس مینوشت.امسال رفت کلاس سوم اصلا از این رو به اون ر ...

🥺خدا کنه ولی پیش دبستانی هم اینجوری بود اخلاقش باید حتما ببرم روانشناس یا مشاوره 😔فردا دیدار با اولیا گذاشتن یعنی من طمعنم برم مدرسهمادرا یکی یکی میخوان ازم شکایت کنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل ما اینکه که فکر میکنیم همه کارها رو خودمون انجام میدیم من الان سه تا دارم تفاوت سنی آخری خیلی ز ...

عزیزم بچه دومت با اخری تفاوت سنی شون زیاد مشکلی نداری؟

دومی حسودی نمیکنه؟

خودت سختت نیس؟

دخترم ۴سالشه میخوام ۵سال دیگه بچه دومم روبیارم همه میگن نه دیره تفاوت سنی زیاد خوب نیس 

خدایا شکرت♥️
🥺خدا کنه ولی پیش دبستانی هم اینجوری بود اخلاقش باید حتما ببرم روانشناس یا مشاوره 😔فردا دیدار با او ...

بزار بزرگ بشه ببین چقدر خانوم و زرنگ میشه.بچه های شیطون خیلی باهوشن.حتما یه مشاور برو که بهت بگه چطوری باهاش رفتار کنی.مواظب عذت نفس و اعتماد بنفسش باش.نکوبونیش و جلو بقیه تحقیرش نکنی.با دلش راه بیا

خدایا شکرت♥️
بزار بزرگ بشه ببین چقدر خانوم و زرنگ میشه.بچه های شیطون خیلی باهوشن.حتما یه مشاور برو که بهت بگه چطو ...

باید برم چون خودم انقد عصبی شدم بجایی رسیدم که جلو بقیه هم دعواش میکنم و حرفای بد بهش میزنم بعدش عذاب وجدان میگیرم قبلا تحملم بیشتر بودبچم یزره بهتر بود از موقعی ک مدرسه ها باز شده خیلی بدشده رفتارش

من دوماهه شروع کردم کلی هزینه کردم ولی  کارم خوب نیست نمیدونم چکار کنم

من انقد عصابم خورد شده این چند وقته کلا گذاشتم کنار دوسه هفته اصلا کار نکردم ولی عزیزم اگه بچه نداری و مجردی خیلی راحت تر و زود تر میتونی پیشرفت کنی .موفق باشی.

عزیزم بچه دومت با اخری تفاوت سنی شون زیاد مشکلی نداری؟ دومی حسودی نمیکنه؟ خودت سختت نیس؟ دخترم ۴س ...

اتفاقا دخترم پسر آخری رو خیلی دوست داره به چشم عروسک میبینتش ...همه میگن واسه اینکه آخری تنها نباشه چهارمی رو هم بیار ...

خیلی بچه دوست دادم اما زایمان کردن رو دوست ندارم🥺😩

❤❤❤