2777
2789
عنوان

کنکور

115 بازدید | 7 پست

سلام

برای کنکور تجربی از کی شروع کنم که رشته تاپ بیارم دندون دارو پزشکی  (دهمم)

روزی چند ساعت بخونم

مدرسه نمونه درس میخونم تا بیام خونه میشه ۳

بعد

کلاس برم یانه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاسو تو تابستون دهم به یازدهم برو بعد انگار یازدهم باید علاوه بر مدرسه کلاسم بری ، اینجوری تا تابستون یازدهم به دوازدهم کل سه پایه رو خوندی اگ سطحت خوب بود که دیگه برای دوازهم نمیخواد بری مدرسه و بشین خونه فقط آزمون بده و تست بزن

خواهش می‌کنم از الان تا روز آخر کنکورت به فکر ساعت مطالعه و رتبه نباش،من رتبه ۲۳ کنکور شدم،از همین الان شروع کن بخون و تست بزن،اینو بدون طبیعیه بعضی وقت‌ها خسته باشی و نتونی بخونی اما تداوم داشته باش اگر تواناییش رو داری برای بعضی درس ها دبیر خصوصی خوب بگیر اگر نداری چندتا کلاس رو تاملند ثبت نام کن،روی یکی دوتا درس سرمایه گذاری کن مثلا زیست سعی کن روی دوتا درس تایم بیشتر بذاری و بشه فرقت با بقیه،به رتبه فکر نکن فقط سعی کن بهترین باشی❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

کلاس نرو الان زوده واسه کلاس رفتن برنامه ریزی مطابق مدرسه باشه مثلا اگه فردا زیست و ریاضی  و ادبیات داری چهار ساعت بشین درسایی که خوندی رو کاملا بخون مفهومشو متوجه شو بعد از هر درس ۲۰ تا تست بزن پنجشنبه جمعه بهت پیشنهاد میکنم تمام حفظیاتتو حفظ کنی روزی ۷ ساعت بخونی ۶۰ تا هم تست بزنی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

من اشتباه کردم دیر کلاس رفتم ، و انگار تو سال دوازدهم کلاسم میرفتم ، ولی سعی میکردم مدرسه نرم ولی انقدر گیر میدادن مدیر و معاون که پدرم درومد مدرسمم دولتی بود ، خلاصه هندل کردن اینا خیلی سخت بود ولی همون سال اول 3400 شدم و راضیم