2777
2789
عنوان

تل گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 68210 بازدید | 79 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آدرس جاهایی که تلگیر یا قاروق و یا گلو گیر هستند . من ا ینها را با هم جمع اوری کردم تا کسایی که تهرا ...

توی شهر پیشوا هم خانم جوانی هست که تول گیری انجام میده و خیلی خیلی مهارت داره توی این کار من همیشه بچه هامو میبرم پیشش هم خوش برخورد وهم با تجربه شبانه روز براش دعا میکنم که توی شهرمون همچین فرشته ای هست شمارش رو میزارم 

09360745010

سلام بچه ها اگر میتونین لطفا بهم کمک کنین

پسرم ۵ سالشه چند ماهه همش درگیر تب و اسهال و استفراغ پسرم هستم.دکترا میگن انفولازایی فصلیه هوا سرده فلانه. امپول و داروهای مختلف میخوره چند روز خوبه دوباره روز از نو .امروز تو مطب یکی گفت این تول داره من اصلا نشنیده بودم تا الان یکم خوندم درباره ش نمیدونم واقعیه یا نه.بعضی ها میگن ب مهره گردن یا رگ اصلی اسیب وارد میشه پسرم خر پف میکنه معمولا و شبا نشسته میخابه بیشتر یعنی ۴ صبح یهو میشینه میخابه من ب زور درازش میکنم  نمیدونم عادت خوابشه یا نفس نمیتونه بکشه من تهرانم اگر تل گیر خوب سراغ دارین که خودتون با چشم دیدین بهم معرفی کنین.باباش اعتقاد نداره خودم میخام ببرمش پسرمو لطفا از کارش مطمعن باشین ی عمر دعاتون میکنم .ممنون میشم ازتون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز