2777
2789
عنوان

ترجیحتون زندگی تو فرانسه یا ایران؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهاجرت رو دوس دارم ولی نه به فرانسه زبونشونم سخته انگلیس و آمریکا دوس دارم

آمریکا که قطعا بهترینه

ولی ویزا گرفتن خیلی سخته

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
مگه فرانسه چه ایراد هایی داره؟ 

فکر کنم بخاطر بوی بد شهراشون باشه

که این در مقابل مزایایی که داره اصلا به چشم نمیاد

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
آمریکا که قطعا بهترینه ولی ویزا گرفتن خیلی سخته

انگلیسم به پول ما زندگی خیلی سخته 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

واقعا بوی بد داره؟😐 دلیل خاصی داره؟

نمیدونم نی نی سایتیا میگن😂 خب ببین چون گردشگر زیاد میره مخصوصا شهر پاریس، یکم از لحاظ بهداشتی ظاهرا تو متروها و خیابونا پایینه..البته خود مردمش اینطور نیستن و مشکل از گردشگراست

مگه فرانسه چه ایراد هایی داره؟ 

نژاد پرستی مهم ترینشِ

یه گارد ویژه ای نسبت به ایرانیا دارن 

این موضوع تقریبا تو همه کشورا وجود داره اما خب تو فرانسه و آلمان بیشتر به چشم میاد و دیده میشه 

:)

چرا کشور خوبی نیست؟؟؟

بازارکار خوبی نداره هزینه زندگی زیاده خونه هایی آدم مجبوره اجاره کنه اغلب قدیمی و فرسوده ان اعصابات گسترده مردم مالیات خیلی سنگین هزینه زیاد سفر های داخلی کاغدبازی زیادی داره شرایط تمدید اعتبار ویزا  که وابسته به بورکراسی پیچیده و ناکارآمد فرانسوی اس در کل کشور خیلی مناسبی برای مهاجرت نیست درسته از ایران بهتره ولی حالا که قصد رفتن از ایران رو دارن بهتره به یه کشور درست و حسابی تر برن زبان فرانسوی هم خیلی سخته و برای تمام رشته ها باید مسلط باشن بهش ولی اگه برای رشته مهندسی مهاجرت کنن به آلمان با مدرک زبان انگلیسی هم پذیرش میده

نمیدونم نی نی سایتیا میگن😂 خب ببین چون گردشگر زیاد میره مخصوصا شهر پاریس، یکم از لحاظ بهداشتی ظاهرا ...

چرا گفتید نژادپرست هستن؟ فرانسه نصف مردمش سیاه پوست والجزایری یا مراکشی هستن،همیشه هم برای حق وحقوقشون جنگیدن، ودر مقابل قوانین ظالمانشون همیشه می ایستن،از لحاظ اجتماعی مردم زنده وپویایی داره

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
چرا گفتید نژادپرست هستن؟ فرانسه نصف مردمش سیاه پوست والجزایری یا مراکشی هستن،همیشه هم برای حق وحقوقش ...

اول تاپیک خودم گفتم..البته کل اروپا نژاد پرستن تقریبا و این کاملا واضحه

بلاخره سختیای اینطوری هم هست ولی قطعا مزایاش خیییلی بیشتر از نژاد پرستی و بوی بد خیابونا و ....ایناست

چرا گفتید نژادپرست هستن؟ فرانسه نصف مردمش سیاه پوست والجزایری یا مراکشی هستن،همیشه هم برای حق وحقوقش ...

و من با همه معایبش قلبا انتخابش کردم:)