2777
2789
عنوان

ترجیحتون زندگی تو فرانسه یا ایران؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز سوییس یا کانادا بهتره نسبت به فرانسه

یا حتی همین عمان بغل خودمون

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

والا اول بستگی داره عاشق اونجا باشم و سختیاشو به جون بخرم یا نه...

سختیای اینجا که بیشتره:)

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

نه فرانسه نه. از وقتی یه کلیپ دیدم توی فرانسه /پاریس مردم همینطور سرپا توو خیابون میشاشیدن خانومه میگف انقد راحتن انگار که قانون هست شاشیدن .سه نفر کنار هم زیر سایه بون یه مغازه داشتن میشاشیدن😐. قدیم میگفتن شهر عشاقه ولی بیشتر ب شعر عشاش میخورد

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

فکر کنم قبلا حرف زدیم 

یک خانمی اینجا نخبه ست و مدرک عالی از دانشگاه تاپ داره و استادها میشناسنش و  زبانش تکمیله و هرجا بره عزیزه . خوب چرا مهاجرت نکنه و دنیای دیگه ای رو تجربه نکنه 

یکی هم هیچ دستاوردی نداره و سر یک وعده غذا محتاج خانواده ست و حتی انگلیسی رو هم‌مسلط نیست چه برسه به فرانسه و رزومه خوب نداره و باید ریال رو یورو کنن تا یک رشته بی ارزش بخونه که تضمین اشتغال نداره . خوب معلومه آزار میبینه و مهاجرت براش فایده نداره

فرانسه نه کشور خوبی نیست ایران دومه😂😂 کانادا و آلمان و آمریکا بهترن

آمریکا که قطعا

ولی آلمان با اینکه مهاجرپذیرتره اصلا دوست ندارم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
خب معلومه ايران فرانسه چي داره ايش😂😂😂😂 اخه اين چه سواليه؟

😐😂 شوخی گرفتی

مهاجرت رو دوس دارم ولی نه به فرانسه زبونشونم سخته انگلیس و آمریکا دوس دارم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

فکر کنم قبلا حرف زدیم  یک خانمی اینجا نخبه ست و مدرک عالی از دانشگاه تاپ داره و استادها میشناس ...

مرسی آره

البته من نه اولیم نه دومی

فقط از لحاظ مالی اوکیم و خیلی تو ایران از لحاظ آزادی محدودیت دارم

البته که اونجا واسه کارکردن میرم ولی هدف اصلیم از ایران خارج شدنه:)