2777
2789
عنوان

سفر عشقم

473 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من از سال 91 عضو سایتم ولی کاربریم یادم رفته جدیدش رو زدم

به غیر از شمام نمی تونستم از کسی مشورت بگیرم راستش کسی که دوسش دارم حدود یک هفته هست مسافرت کاری رفته قبلش خیلی خوش و خرم با هم خداحافظی کردیم ولی از وقتی رفته حتی یک بار هم نشده پیامی بده و یا خبری بگیره ،هردفعه من بهش دادم فوری جواب داده و کلی با مهربونی حرف زده ولی خودش که هرروز قبل از سفر مدام پیگیر حالم بود تو این یک هفته حتی یک بار هم یاد من نبوده ،خیلی ناراحتم از این موضوع به نظرتون منم دیگه پیامی بهش نشدم؟یا یک پیام بدم و ازش گلایه کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داری میگی مسافرت کاری بنظرم اگ از جایی ک هست و راست بودن حرفش مطمعنی درکش کن و دعوا راه ننداز توعم کمتر پیام بده ولی هروقت پیام دادین با لحن خوب حرف بزن

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
داری میگی مسافرت کاری بنظرم اگ از جایی ک هست و راست بودن حرفش مطمعنی درکش کن و دعوا راه ننداز توعم ک ...

خوب حتی در حد چند ثانیه برای یک سلام هم وقت نداره؟

چطور از ۹۸عضوی ولی پست نذاشتی... وای من یه ماه کمتره عضو شدم هزار تا پست گذاشتم🥲😂

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
سه شنبه قرار هست بیاد، قبل رفتن همش میگفت این یک هفته رو چه جوری صبر کنم یا همش میگفت چی برات بیارم ...

عزیزه دلم دختر قشنگ

خب پیش میاد دیگه اسمش زوشه سفر کاری

برا منم پیش اومده دلتنگم بیتاب و بیقرارم ولی فرصت تماس با همسرم رو پیدا نکردم 

من تا ه خیلییییییی وابشته ام و باید همه اتفاقای روژو با حزییات برا همسرم تعریف کنم 

همهههه رو 

با این حال یبار سفر کاری تنهایی رفتم وقت نمیکردم زنگ بزنم همه چییی رو تعریف کنم 

خودش زنگ میزد 

شما امروز زنگ نزن تا اخر شب 

اگ ازش خیری نشد فردا صبح ژنگ بزن یخورده هم کلایه کن 

ولی غر نزن 

خیلی مه بون ازش یپرس چطور نشده س زنگ پنجدسقه ای بزنه؟

خوب حتی در حد چند ثانیه برای یک سلام هم وقت نداره؟

خب شاید ذهنش درگیره من خودم اعصابم خورده خوشم نمیاد گوشی دستم بگیرم 

اگ ازش مطمعنی انقدر سخت نگیر ن بخاطر اون بخاطر راحتی اعصاب خودت

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
2790
2778
2791
2779
2792