2777
2789
عنوان

سفر عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سفرش که مطمئنم کاری حتی میدونم با کیا رفته حتی دیشب پیام دادم دلم برات تنگ شده برگشت گفت منم اونم خیلی ولی من بچه نیستم که آدم دلتنگ خودشم پیش قدم میشه واسه حرف زدن

بنداز کنار اون بیلبیلکو تحمل کن دو روز این وضع ک تحملش سختتره تازه اگه این وضع رو تحمل ...

راست میگی باید مثل آدم کلا" بیخیال بشم ولی مگه میشه روزی هزار دفعه چک میکنم خاک بر سر عاشق من

راست میگی باید مثل آدم کلا" بیخیال بشم ولی مگه میشه روزی هزار دفعه چک میکنم خاک بر سر عاشق من

پس اگه این مدلی هستی شاید زنگو پیامت زیادیه ک احساس نمیکنه خودشم این وسط باید حرکتی کنه

من مشاوره اشتباه ندم یوقت خواهر؟خححخ

مقیم درون خود...
پس اگه این مدلی هستی شاید زنگو پیامت زیادیه ک احساس نمیکنه خودشم این وسط باید حرکتی کنه من مشاوره ا ...

می دونی گوشی رو چک می کنم ولی مدام پیام نمیدم حتی قبل رفتنش پیام نمی دادم فوی می گفت چرا نیستس ولی این یک هفته چرا اینجوری شده

می دونی گوشی رو چک می کنم ولی مدام پیام نمیدم حتی قبل رفتنش پیام نمی دادم فوی می گفت چرا نیستس ولی ا ...

لامصب مردا میفهمن ک پشت گوشی نشستی یا ن داری بکارای خودت میرسی 

سلام کردی گرفته...

مقیم درون خود...
لامصب مردا میفهمن ک پشت گوشی نشستی یا ن داری بکارای خودت میرسی  سلام کردی گرفته...

از خودم بدم میاد می دونی اون روز بهش گفتم من از ترحم بدم میاد اگه دیگه حسی نداری رک بهم بگو دیگه عمرا" رو گوشیت پیامهای منو ببینی برگشت گفت لامذهب اگه بدونی چه جایگاهی تو قلبم داری این حرفها رو نمی زدی