2777
2789
عنوان

راست میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 49 پست
یک چند هفته پیش شروع کردم پسر عمویی خدا بیامرز تحقیق میکرد عموم میگفت نکن اینکارو علی کم بود توهم اض ...

ببین مرگ ترسناک نیست اون وابستگی به اطرافیان که اذیت می‌کنه من خودم آدم مذهبی نیستم اصلا ولی تا حدودی اهمیت میدم حتی دین اسلام هم آدم نهی می‌کنه از دین .خودم دنبال این چیزها رفتم خیلی چیزها که یادمون دادند اصلا برعکس نمیگم منکرش هستم یا نیستم ولی همه چیز از خداوند و بس و تو جذب کننده همه چیز به سمت خودتی.

در اصل فلسفه و منطق زندگی و مرگ و دوست داشتن و دین دوتا چیز سوا هست از هم  که مثل چاه بی انتهاست هر چی بری توش آخرش هنوز بی سوادی و اصلا نمیشه ادعایی کرد دربارش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مرگ ترسناک نیست اون وابستگی به اطرافیان که اذیت می‌کنه من خودم آدم مذهبی نیستم اصلا ولی تا حدود ...

خب ببین منم داشتم تحقیق میکردم میگفت علی زیاد دونست بسه لازم نیست توهم زیاد بدونی داغ توهم ببینم 

خب ببین منم داشتم تحقیق میکردم میگفت علی زیاد دونست بسه لازم نیست توهم زیاد بدونی داغ توهم ببینم&nbs ...

الهی تنت سالم باشه و‌عمرت با عزت ولی سعی کن مری سمتش انتهایی نداره بهتره گاهی خودتو بزنی به ندیدن و نشنیدن علی هم عمرش همین میزان بوده که خداوند براش رقم زده

الله همون ال اله یعنی خدای خدایانه توی تاریخ خدا زیاد بوده خدای ادما متفاوته فقط خدای ادیان ابراهیمی یکیه بقیه خداها باهم فرق دارن اولین خدایان هم برمیگردن به تمدن سومر باستان از نقش و نگاره ها و کتیبه ها هم مشخصه فرازمینی ها وجود داشته و دارن اینم که خدا گفته انسان اشرف مخلوقاته روی کره زمین درسته در بین تمدن های پیشرفته انسان اشرف مخلوقات محسوب نمیشه برای گاو و گوسفند و بز اشرف مخلوقاته اما هیچ بشری نمیتونه ماهیت خدا رو مشخص کنه چون انسان اصلا در حدی نیست و عقلشم در حدی نیست بتونه یک موجود 9 بعدی رو درک کنه انسان موجود 3 بعدیه خودشو بکشه میتونه بره تا بعد 5 و این یعنی دانشمندا هرچقدر زور میزنن نمیتونن بفهمن خدا چیه یک عده رد میکنن یک عده نه مغز ما به این چیزا قد نمیده پس بهتره در موردش فکر نکنیم چون به نتیجه ای نمیرسیم 

وقتی برای بارون دعا میکنی..منتظر شل و گلش هم باش
الهی تنت سالم باشه و‌عمرت با عزت ولی سعی کن مری سمتش انتهایی نداره بهتره گاهی خودتو بزنی به ندیدن و ...

آره میدونم آنقدری که داغ عزیز سخته که ۴۴ روز میرفتم تو خونه اشون زنگ که میخورد فکر میکردم علی زنمو ازاون  ور بعد ۳۴روز آمد تو خوابم گفت تو خودت نریز من تو بهشتم نخوا برگردم جام خوبه گفتم آره جات خوبه که رفیق بچیگاتو تنها گذاشتی رفتی دانش اموزاتو گفت به خدا جام خوبه گفتم مگه کجای میگی جام خوبه گفت میخوای ببینی گفتم آره گفت پیمانه ات پر نشده تو خوابم باهاش لج کردم گفت با گوشت بشنو و چشمات ببند گفتم چرا گفت نوبت نشده بیارمت پیش خودم گفتم باشه حس کردم بهشت صدای ابشار صدای پرندگان خش خش برگا

قل هوالله احد،،،، ،بگو خداوند  یکتاس لم یلد ولم یولد ، و او خداییست که زاده نشده و کسی از او ز ...

گلم من میدونم یک خدا داریم بخواد زنده میبره مرده زنده میکنه اگه بخواد حرف من اینه ایناهم هستن که ما نمیشناسم همین وگرنه منم همون خدای که میشناسین میشناسم

خب حرف منم همین بود دوستان میگن استغفار کن 

اینا علمی به قضیه نگاه نمیکنن شما داری بحث علمی میکنی دینی نمیکنی وگرنه این عزیزان میگن اشهد ان محمد رسول الله یعنی من شهادت میدهم قسم میخورم که حضرت محمد فرستاده ی خداست در صورتیکه هیچکدوم پیامبر عزیز اسلام رو ندیدن و دارن شهادت میدن که دیدن قسم میخورن که دیدن اینا دست به دست گشته رسیده به ما اما علم چیز دیگه ای میگه شما کفر نگفتی که بخوای استغفار کنی اتفاقا خدا کسانی رو دوست داره که برن بگردن کهکشان هاش رو کشف کنن عظمتش رو کشف کنن بزرگی خدا رو کشف کنن اونجا بگن خدایا تو چقدر بزرگی نه یکی که بشینه نماز بخونه گریه کنه اینا مکمل هم هستن دین و علم باهم باید باشن 

گلم من میدونم یک خدا داریم بخواد زنده میبره مرده زنده میکنه اگه بخواد حرف من اینه ایناهم هستن که ما ...

ما مسلمونیم و طبق قران و اعتقادمون الله و خدا فقط یه دونس،، طبق قران  برای خدا شریک قرار دادن  و شرک  ورزیدن یکی از  بزرکترین گناه هاست و نابخشودنیه

فکر این چیزا رو از ذهنت بیار بیرون باور کن اینا همش حیله و مکر شیطانه برای از راه درست به دور کردن بندگان خدا 

فکر کردی برای شیطان سخته  که توی خواب خودش رو به صورت اموات نشون بده و گمراهمون کنه؟؟ طبق احادیث شیطان به صورت هم چی و امواتمون به خواب میتونه بیاد  و گمراهمون کنه

و تنها فقط نمیتونه خودش رو به جای  پیامبر و ایمه جا بزنه و به خواب بیاد ،بعنی اگه پیامبر رو تو خواب ببینی صد درصد خودشه

شما هم زیاد به یه خوابت اهمیت نده ،، 

جن و این دنیا و اون دنیا و قران و خدا و .. همش حق و حقیقته

حقیقت و راه درست رو میخوای بدونی قران رو بخون ،خط به خطش پر از معنا و مفهومه 

اینا علمی به قضیه نگاه نمیکنن شما داری بحث علمی میکنی دینی نمیکنی وگرنه این عزیزان میگن اشهد ان محمد ...

عزیزم کسی شهادت نمیده که ما پیامبر رو دیدیم  ،میگیم شهادت میدیم و ایمان داریم که حضرت محمد فرستاده  و پیامبر خداست،که البته اینم ایه نزول شده به حضرت محمد از طرف خداست و کسی از خودش نگفته این حرف رو ،،توی اذان و اقامه هم چهار بار تکرار میکنیم که حضرت محمد فرستاده خداست

بعدشم خدا جستجو و تحقیق توی جهانیان و  درک و دیدن عظمتش رو دوست داره ،، عظمت خدا و قدرت مطلقش رو باید دید و شکر کرد ،،چندین بار  هم توی قران گفته  شده ، کسانی که برای خدا شریک قرار میدن قطعا از گمراهانن و جای گمراهان هم دوزخ و عذاب عظیم هست

یعنی الهه و هفت خدا و... رو قبول داشتن و کلا اینجور حرف ها شرک به خداست 

عزیزم کسی شهادت نمیده که ما پیامبر رو دیدیم  ،میگیم شهادت میدیم و ایمان داریم که حضرت محمد فرست ...

شما وقتی پیامبر رو ندیدی شهادت دروغی داری میدی با چشمت دیدی پیامبر رو؟؟؟شما دیدی که پیامبر از طرف خدا اومد اونجا بودی؟؟؟شما وقتی جبرئیل داشت با پیامبر صحبت میکرد اونجا بودی شنیدی؟؟؟من ادم معتقدی ام سر دین ام شوخی با کسی ندارم ولی اینو میگم که امثال شما با این طرز فکر باعث از بین رفتن اعتقادات یکسری از ادمایی میشن که توی ذهنشون سوالات مبهم بوجود میاد دقیقا همین شماها 

چیزی رو که با چشم ندیدید بگید شهادت میدیم که پیامبر فرستاده ی خداست یعنی داری دروغ میگی چون ندیدی اما چون حقیقت داره ما قبولش کردیم ولی علم اینو رد میکنه دین قبول میکنه برای اینه میگم علم و دین باید باهم باشن جدا بشن مشکل ساز میشه